Självgående och initiativtagande koordinator till ledande Telecom bolag

Självgående och initiativtagande koordinator till ledande Telecom bolag

Är du ute efter en ny spännande utmaning i en roll där du har möjlighet att ta mycket ansvar och egna initiativ samt på sikt även får chans att utvecklas inom företaget? Har du dessutom 1-3 års erfarenhet från en koordinerande roll samt ett starkt teknikintresse? Missa då inte chansen att söka denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en koordinator till vår kund som är en ledande aktör inom Telecom branschen. Du kommer arbeta nära och stötta upp ledningsgruppen inom affärsområdet IT på företaget och sitta i nyrenoverande fräscha lokaler.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer till att början att vara på heltid fram till årsskiftet men det finns god chans till förläning. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som koordinator kommer ditt huvudansvar ligga på att stötta upp ledningsgruppen inom affärsområdet IT med diverse arbetsuppgifter med huvudfokus på resursplanering inom olika utvecklingsprojekt men även koordinering och administration rörande personal samt ekonomiadministration. Rollen innebär även mycket intern kontakt med olika funktioner inom bolaget.

Du kommer till exempel att:
 • På veckobasis och längre sikt ha huvudansvar för resursplaneringen och uppdatering av denna inom utvecklingsprojekten som drivs på avdelningen
 • Hantera fakturor, påminna om specifikationer och kontakta controller vid behov av uppföljning
 • Diverse koordinering och administration rörande personal så som till exempel frånvaro rapportering och kontroll av tidrapporter
Tjänsten passar dig som är ute efter en ny spännande utmaning i en roll där du har möjlighet att ta mycket ansvar och egna initiativ samt på sikt även får chans att utvecklas inom företaget. Vidare ser vi att du tycker om att arbeta i en miljö där det händer mycket och där ditt flexibla arbetssätt passar väl in.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen förslagsvis med en inriktning inom projektledning, ekonomi och/eller teknik. Vi ser att du har 1-3 års erfarenhet av en liknande roll som inneburit mycket koordinering. Vidare har du ett starkt tekniskt intresse och/eller tekniskt bakgrund av något slag.

Efterfrågade specifika kompetenser;
 • Mycket goda kunskaper i Excel då du dagligen kommer använda dig av detta verktyg
 • Flytande i det svenska och engelska språket både i tal och skrift då du dagligen kommer använda dig av dessa två språk i rollen
Som person är du strukturerad och har ett bra helhetstänk, du tar även gärna egna initiativ för att komma framåt och hittar nya lösningar på problemställning. Vi ser även att du har ett mycket flexibelt tillvägagångsätt då förutsättningar kommer kunna förändras och du kommer att arbeta mot korta deadlines till och från. Då rollen dessutom innebär att du koordinerar och för ledningsgruppens dialog med andra interna parter är det viktigt att du är orädd och har skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid fram till årsskiftet med god chans till förlängning
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw03@academicwork.se](mailto:stw03 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder komplett effektiviseringslösning för företagstelefoni och tillhör en av dem största aktörerna på marknaden inom telekombranschen. Arbetsmiljön präglas av varierande arbetsuppgifter och mycket god gemenskap. Du kommer arbeta i fräscha lokaler där öppna arbetslandskap och en härlig arbetsgrupp bidrar till en härlig stämning!