Självgående kontorsassistenter på deltid till Provins Fem!

Självgående kontorsassistenter på deltid till Provins Fem!

Trivs du med kundkontakt och att leverera service i världsklass? Beskriver du dig därtill som en person som inte är långt från att ta egna initiativ och hugga i där det behövs? Söker du en ny utmaning där du får utlopp för detta? Sök då tjänsten som kontorsassistent redan idag och glöm inte motivera vad service i världsklass är just för dig i din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Provins Fems räkning två studenter till rollen som kontorsassistenter. Du kommer i rollen introduceras på plats i din roll för att snart stå på egna ben. Du kommer, i fräscha och moderna lokaler vid Tegnérlunden, att assistera vid utbildningar och kundevent. En typisk dag börjar med att gå igenom den checklista du fått för dagen av din chef på plats med allt som ska göras under dagen. Du börjar med att hämta dagens beställningar på väg in till kontoret och sätter igång kaffebryggarna. Därefter dukar du upp inför dagens event och är också redo att besvara porttelefonen när gästerna anländer. Under eventets gång är du tillgänglig för att besvara frågor och sköta övriga administrativa sysslor. Därtill kan en checklista innehålla långt fler punkter.
Under vårterminen finns redan nu ett par fasta datum då man håller i utbildningar och kundevent där just DU kommer vara på plats! Du delar på vårens schema med en till student och kommer enkelt kunna kombinera studierna med detta meriterande och dynamiska arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Provins Fem. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig 6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du till exempel att:
 • Hantera beställningar
 • Besvara gästers frågor och vara behjälplig
 • Sköta övrig administration
 • Hålla rent och snyggt på kontoret
Tjänsten passar dig som har en servicekänsla ända ut i fingerspetsarna. Därtill tror vi att du som söker inte lämnar något åt slumpen och vill bredda ditt CV med en meriterande erfarenhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola
 • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom service eller administration
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Som person är du självgående, flexibel och serviceminded. Därtill tror vi att du som söker är prestigelös i ditt förhållningssätt och gärna hanterar varierande arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork