Sifferdriven talang till expanderande management events

Sifferdriven talang till expanderande management events

Är du i början av din karriär och vill jobba i en roll där du får möjlighet att knyta kontakt med företagsledare på Sveriges främsta företag? Vill du jobba på ett internationellt företag i expansionsfas, med stora karriärmöjligheter och stark företagskultur? Sök då rollen som Project Coordinator och glöm inte att motivera i din ansökan varför just du är Management Events nästa stjärna!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu ett flertal nya Project Coordinators till Management Events!

Management Events är marknadsledande i branschen för event inom B2B och projektleder årligen mer än 130 event för exklusivt inbjudna gäster och företagsledare, med syfte att hjälpa dem hitta spännande samarbetspartners och stärka sina varumärken.

I rollen som Project Coordinator kommer du sitta i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm tillsammans med runt 40 drivna kollegor. Företaget har en stark kultur, med högt tempo och mycket energi! Detta visar sig bland annat genom att det kontinuerligt anordnas tävlingar internt där vinsterna tidigare varit resor till spännande resmål. Årligen anordnas även en galakväll i Helsingfors för samtliga anställda inom koncernen där du får träffa kollegor från hela världen!

Inom Management Events finns det goda möjligheter till att klättra inom företaget. Om du levererat fina resultat i rollen som projektkoordinator kan du redan efter sex månader söka dig vidare till att bli projektledare. Det finns också goda möjligheter på sikt att få jobba utomlands exempelvis i Singapore, Tyskland eller Turkiet, för att nämna några av de länder där bolaget är verksamma.

Uppdraget är på heltid och passar dig som vill jobba på en arbetsplats där den personliga utvecklingen står i fokus och där du ständigt peppas att slå gårdagens mål!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Management Events.

Arbetsuppgifter

Som Project Coordinator kommer du arbeta i ett team på omkring 10-12 personer och din huvudsakliga uppgift är att ta kontakt med några av Sveriges främsta företag och företagsledare, samt bjuda in dem till olika event som till exempel seminarier och exklusiva 1:1-möten. Du kan hantera upp till 3 olika event parallellt där du kan komma att ringa mellan 70-100 företagsledare per dag.

Du kommer bland annat att:
  • Ta kontakt med kunder via telefon och mail för att bjuda in dem till olika event
  • Skicka inbjudningar till företagsledare till aktuella event och därefter följa upp och koordinera så att inbjudningslistorna stämmer
Vi tror att du som söker och kommer passa för tjänsten är junior i karriären och har ett intresse av försäljning. Vidare tror vi du har ett genuint intresse av att skapa relationer och vill utveckla din kommunikativa förmåga i en relationsskapande roll!

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial examen
  • Har minst 1 års erfarenhet från service, kundkontakt eller försäljning
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har studerat på universitet eller högskola, har tidigare erfarenhet från B2B-försäljning, eller erfarenhet av att arbeta med telefon som främsta arbetsverktyg.

Som person är du ihärdig och orädd, och ser möjligheter där andra ser hinder. För dig är det naturligt att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Därtill har du en utvecklad kommunikativ förmåga och en fingertoppskänsla för att leverera service i världsklass. Du som söker har ett intresse för försäljning och företagsutveckling och ser denna roll som ett utmärkt sätt att skapa nya och bestående relationer!

ÖVRIG INFORMATION Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön med provisionsdel
  • Placering: Regeringsgatan, Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Management Events önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Management Events grundades 1994 i Helsingfors, Finland. Bolaget finns idag i 13 länder över hela världen, från Sverige till Singapore, och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas! Företaget bygger på idén att vi trots en ökad digitalisering bygger starkare relationer genom verkliga möten face to face. Årligen anordnar företaget hundratals event för exklusivt inbjudna företag och gäster, där första kontakten knyts och som sedan mynnat ut i tusentals nya samarbeten och partnerskap mellan framstående företag världen över! Missa inte chansen att bli en del i Management Events fortsatta framgångssaga!