Showroomvärd till Bolon Lab Store!

Showroomvärd till Bolon Lab Store!

På Birger Jarlsgatan i city ligger Bolon Lab Store - hjärtat och showroomet för designföretaget Bolon. De söker nu en showroomvärd på 80 % som kommer arbeta högt och lågt med ansvar över showroomet. Är du serviceinriktad, flexibel och självgående med ett öga för design och detaljer? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig! Sök rollen redan idag då vi arbetar efter löpande urval och start är omgående.

Information om uppdraget

Bolon är ett svenskt designföretag som tillverkar innovativa golv och mattor för offentliga miljöer. Företaget är ett tredje generationens familjeföretag som drivs av Annica och Marie Eklund. Under deras ledning har Bolon förvandlats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med kunder som Armani, Google, Four Seasons Hotels, Chanel, Adidas, Apple och Missoni Home. Med ett starkt engagemang för hållbarhet designar och producerar Bolon samtliga produkter vid anläggningen i Ulricehamn som helt drivs på förnybar energi. Bolon är känt världen över för sina väldesignade golv och samarbeten med några av världens mest ansedda innovatörer och formgivare.

På Birger Jarlsgatan i Stockholm ligger Bolon Lab Store, showroomet som besöks av kunder såsom arkitekter, designers, installatörer men även privatpersoner. De söker nu en showroomvärd på 80% med start i augusti. I anslutning till Bolon Lab Store ligger ett av kontoren, där du kommer ha cirka 10 kompetenta och hjälpsamma kollegor i olika roller.

Detta är en roll för dig som trivs med ett socialt och varierande jobb, där ditt öga för ordning och reda kommer till stor användning. Du kommer att bli anställd som konsult via Academic Work och jobba långsiktigt hos Bolon.

Du erbjuds
 • Möjligheten att komma in på ett ledande desingföretag inom sin bransch.
 • Gott samarbete med engagerade medarbetare och en varm och familjär företagskultur.
 • En modern och fartfylld arbetsgivare där arbetsmiljön präglas av prestigelöshet, arbetsglädje och engagemang.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som showroomvärd kommer du att arbeta högt och lågt med varierande uppgifter. Du kommer bland annat att:
 • Vara huvudansvarig för att bemanna showroomet under öppettiderna måndag-fredag. Du kommer ta emot kunder och genomföra kundmöten med till exempel arkitekter, designers, installatörer och privatpersoner. Du kommer få utbildning i Bolons produktutbud.
 • Ansvara för att showroomet och lokalerna är i toppskick och att besökarna får en inspirerande upplevelse.
 • Hantera kontorsdrift samt vara kontakt gentemot hyresvärd och andra leverantörer kring frågor som rör avtal, prestanda m.m.
 • Beställa och köpa in material.
 • Koordinera, planera och genomföra aktiviteter enligt lagd plan (lunch, frukost för arkitekter, AW för kontoret och liknande).
 • Ta emot leveranser, samt hantera administrativa uppgifter såsom kontering av fakturor, posthantering och liknande.
 • Ha kundkontakt över telefon och e-mail där du hanterar inkommande ärenden från befintliga och nya potentiella kunder.
Vi söker dig som

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten som motiveras i din ansökan. Vi kommer även lägga vikt vid din motivering och intresse för design. Då rollen innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har ett kundorienterat arbetssätt och god kommunikativ förmåga.

Vi ser att du har:
 • Minst ett års erfarenhet av service och kundkontakt.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Har ett intresse och ett öga för design och detaljer.
 • Har någon form av utbildning/intresse/erfarenhet inom mode/design/konst.
 • Det är meriterande om du har arbetat i butik med designinriktning/liknande. Som person ser vi att du är serviceinriktad, flexibel, strukturerad och självgående. Vidare har du god samarbetsförmåga och är intitativtagande.
Övrig information
 • Start: Augusti.
 • Omfattning: 80%. Måndag-torsdag 09.00-16.00. Fredag 09.00-15.00. Vissa veckor kommer du att jobba några timmar extra utöver tiderna ovan.
 • Placering: Birger Jarlsgatan 32 A.
 • Övrigt: Avtal skrivs initialt 6 månader med ambition till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Maja Cramne, maja.cramne@academicwork.se
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer på Bolons hemsida: https://www.bolon.com/sv/story-of-bolon