SharePoint-utvecklare till ett av Sveriges största konsultföretag inom IT!

SharePoint-utvecklare till ett av Sveriges största konsultföretag inom IT!

SharePoint plattformen utvecklas och blir allt större och därför behöver vår kund din hjälp. Då det fortsätter att gå bra för vår kund söker de nu utökning i form av SharePoint-utvecklare med utgångspunkt på deras kontor i Sveriges egna Silicon Valley. Du kommer att arbeta i ett av deras team med blandade åldrar och erfarenheter. Vår kund är väldigt mån om din utveckling och använder sig därför av individanpassat ledarskap så att du får den stöttning som du verkligen behöver. Vi behöver dig skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker Sharepoint-utvecklare till vår kund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Arbetsuppgifter

Som SharePoint-utvecklare kommer du arbeta både i projekt men även som resurs eller med förvaltning. Möjligheterna är många och vår kund erbjuder dig den rätta språngbrädan för att fortsätta på din utvecklingsresa. Du kommer att arbeta fokuserat med SharePoint-plattformen ofta i samarbete med dina kollegor.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med att förvalta och vidareutveckla SharePoint-miljöer hos företagets kunder
 • Representera ditt område gentemot företagets kunder
 • Ge support till användare inom SharePoint.
Tjänsten passar dig som har arbetat en del med SharePoint och har ett stort intresse för det och vill fortsätta utvecklas. Du är även driven och nyfiken som person och tycker om att lära dig nya saker.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är redo för en förändring och vill jobba på ett stort konsultbolag inom IT. Vi tror att du har jobbat med Sharepoint tidigare och vill fortsätta din utveckling inom det området. Förutom SharePoint tror vi att du har erfarenhet av webbutveckling med fokus på JavaScript och C#.
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Du är bekant med SharePoint-verktyget och vill fortsätta din utveckling inom det
 • Du har även kunskap inom webbutveckling, till exempel från JavaScript eller C#
 • Du kan svenska flytande i tal och skrift
Som person är du självgående och målorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har inga problem med att ha kontakt med kunder samt presentera lösningar. Du har en god teknisk förmåga och tycker om att arbeta med fokus på problemlösning. Vi kommer gå mycket på personliga egenskaper i processen, det är därför viktigt att du motiverar ditt intresse för tjänsten väl i din ansökan.

Övrig information
 • Start: När kan du börja?
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork