Gröna Lund erbjuder spännande möjligheter inom Mekanik!

Gröna Lund erbjuder spännande möjligheter inom Mekanik!

Karuseller och berg- och dalbanor blir allt häftigare och mer automatiserade vilket också ställer höga krav på Gröna Lund att förbli attraktiv som arbetsgivare. Detta är en arbetsplats för dig som har ett stort intresse av teknik och letar efter ett nytänkande företag med goda utvecklingsmöjligheter inom exempelvis ledarskap.
Du skall trivas i en kommunikativ roll där du får arbeta nära tillsammans med dina kollegor samt agera Gröna Lunds ansikte utåt gentemot gästerna!
Låter detta som en roll för dig?

Information om uppdraget

På Djurgården ligger Gröna Lund en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Academic Work söker nu för Gröna Lunds räkning en servicetekniker som kommer arbeta med service, utveckling och förbättring av deras karuseller och berg- och dalbanor.

Det finns alltid sätt att effektivisera och förbättra tekniken och kraven blir allt hårdare. Här är det viktigt att du finner detta lika intressant som dina kollegor och där Gröna Lunds säkerhet och gäster sätts i första hand. Du får exempelvis arbeta mycket med egna lösningar och prototyper vilket vi hoppas framhäver din kreativa sida.

På årsbasis är det 12 heltidsanställda, men denna grupp utökas under säsongen med fler medarbetare. Stämningen i gruppen är familjär och de är alla måna om att hjälpa och utveckla varandra för att leverera bästa möjliga upplevelse för Gröna Lunds besökare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Gröna Lund.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service, utveckling och förbättring av Gröna Lunds karuseller och berg-och dalbanor. Arbetsuppgifterna består främst av reparationer, säkerhetskontroller och förbättring av deras 30 attraktioner i parken med fokus på arbete inom mekanik, hydraulik, pneumatik och verkstadsarbete. Under vinterhalvåret kommer fokus vara att utföra proaktivt förebyggande underhåll för att säkerställa att alla attraktioner håller kvaliteten inför kommande säsong. Under säsongen kommer du att varva det förebyggande underhållet på karusellerna och i verkstan med mer akut avhjälpande underhåll för att minimera stillestånd. Du kommer att ha många kontaktytor och samarbete avdelningar emellan samt ständigt vara närvarande i parken och erbjuda Gröna Lunds gäster bästa möjliga service.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller mekaniker tidigare och nu vill ta dig an en ny utmaning på en häftig arbetsplats med spännande ansvarsområden där kunden och säkerheten alltid är i fokus!

Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med praktisk inriktning
  • Har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker/mekaniker
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet som servicetekniker inom industri, produktion, pappersbruk, värmeverk eller som maskinmekaniker. Det är även meriterande om du har kunskaper i MIG-/MAG-svetsning och Heta arbeten certifikat eller certifikat i Säkra lyft.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid ditt personliga brev då Gröna Lund värdesätter personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Som person söker vi dig som har en lösningsfokuserad attityd och inte räds att ta dig an utmanade problem. Du arbetar strukturerat och metodiskt med fokus på att alltid leverera hög kvalitet på det du lämnar ifrån dig. Att ha service i fokus är en självklarhet för dig och du applicerar detta till såväl gäster som medarbetare. Sist men inte minst trivs du i en roll som kombinerar självständigt arbete med tätt samarbete med dina kollegor där nya tankar och idéer alltid välkomnas.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid, under säsongen ingår arbete på kvällar och helger med jour
  • Placering: Djurgården
  • Kontaktperson: Rekryteringskoordinator Lisa Löfström
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gröna Lunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. De erbjuder alltifrån karuseller, 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans shower och konserter. Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen.