Servicetekniker till Wennstrom Fuel

Servicetekniker till Wennstrom Fuel

Få möjlighet att planera arbetet så som du vill! Som servicetekniker utgår arbetet från hemmet och du får tillgång till företagsbil. Ditt mål är att ge bästa service till bensinmackar i Stockholm. I ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik får du byta alltifrån pumphandtag till kontokortterminaler. Är du en problemlösare som gillar att mecka så ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Wennstrom Fuel levererar produkter, tjänster och underhåll för bränslefördelning och tankning i hela norden. Arbetet sker mot kunder som lagrar, mäter eller transporterar bränslen. Inledningsvis följer du en mer erfarenh kollega för att lära dig arbetet under 5-6 veckor. Du kommer även ta del av ett utbildningstillfälle i Malmö.

Du erbjuds
  • Ett varierande arbete av fysisk karaktär
  • Servicebil
  • Frihet under ansvar
Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wennstrom Fuel. Uppdraget kommer att vara på heltid och stäcka sig 6 månader. Vår kunds intention är att du efter dessa månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker är tjänstebilen ditt kontor där du under dagen får inkommande serviceärenden från bensinmackar i södra Stockholm. Du kommer till exempel att:

Utföra service, underhållsarbete och installation av bensinpumpar

Installera styrsystem, kassa- och kortterminaler

Felsöka och åtgärda teknisk utrustning

Byta ut pumphandtag och annan utrustning i pumpstationen

Det är viktigt att du gillar att arbeta självständigt och trivs med att åka bil då arbetet inkluderar mycket bilkörning. Vi ser även att du trivs med ett arbete av fysisk karaktär och att arbeta utomhus.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:

Har B-körkort

Har tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker eller liknande

Det är meriterande om du har en utbildning inom el, teleteknik, fordonsmekanik eller liknande samt behörighet inom el.

Som person är du:

Problemlösande

Självgående

Initiativtagande

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Södra Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wennstrom Fuels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se