Servicetekniker till Menerga

Servicetekniker till Menerga

Vi söker dig som är servicetekniker med branscherfarenhet från ventilation, kyla, styr- och reglerteknik eller närliggande bransch till ett kul och utmanande jobb. Menerga fortsätter att expandera och söker nu servicetekniker till region Stockholm.

Information om uppdraget

Menerga AB bedriver försäljning och service av Menergas produkter i Sverige. Menerga är marknadsledande varumärke i Europa inom ventilationsaggregat för simhalls-, komfort- och processventilation med extra hög verkningsgrad. Produkterna är toppmoderna och av högsta kvalitet som används i applikationer som exempelvis simhallar, museer, gallerior, flygplatser samt datacenterkyla.

Vi erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och vardaglig trivsel som en självklarhet när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter
 • Som servicetekniker utgår du hemifrån och har först och främst din region som område. Resor över hela Sverige kan förekomma
 • Du utför självständigt löpande service på Menerga samt Systemair produkter
 • Genomföra driftsättningar av Menerga samt Systemair produkter
 • Du utför reparationer och förebyggande underhåll av teknisk utrustning
 • Du använder en personlig servicebil där du har allt material och verktyg
Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet från servicearbeten till branscherna ventilation, kyla, styr- och reglerteknik eller närliggande bransch.
 • Du har gymnasial utbildning inom ventilationsteknik, styr- och reglerteknik, automation eller industri el
 • Du har några års arbetslivserfarenhet inom något av ovanstående områden
 • Du har goda datakunskaper
 • Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska
 • Du har gärna kunskap om styrsystem tex MODBUS, BACNET
 • Det är meriterande om du har kylcertifikat
När det gäller dina personliga egenskaper är det viktigt att du hittar de enkla lösningarna samt att du är en person som kunder och medarbetare kan lita på. Vidare är det viktigt att du kan agera självständigt, du är självgående och har lätt för att smälta in i gänget.

Övrig information

Detta är en direktrekrytering där all kontakt sker med Academic Work, men du kommer att bli anställd direkt hos Systemair.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Menerga har utvecklat och tillverkat innovativ ventilations- och luftbehandlingsteknik för olika användningsområden sedan 1980. Med ambitionen att vara teknikledande inom alla områden och sätta standarden för effektivitet och verkningsgrad. Vår filosofi Vi skapar bra klimat - med Minimal ENERGiAnvändning lever vi upp till varje dag sedan företaget grundades för mer än 30 år sedan. Vi är stolta över att Menerga var ett av de första företagen i branschen som fokuserade på energieffektivitet redan från början.

Menerga har sitt huvudkontor i Eskilstuna och ingår i den internationellt framgångsrika Systemair-koncernen.