Servicetekniker sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma

Servicetekniker sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma

Har du ett stort intresse för teknik och vill utveckla dig inom en snabbt växande bransch, är detta jobbet för dig. Du kommer dagligen att besöka kunder som finns över Sverige och arbeta självständigt med bland annat service, installationer och driftsättningar. Hos Marioff har du möjlighet till ett självständigt arbete under stort ansvar Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marioffs räkning en servicetekniker med start omgående. I tjänsten kommer du att få resa över hela Sverige och dagligen träffa kunder inom industrin, energi- och fastighetsbranschen. I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion om deras produkter samt kunder.

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff´s brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom t.ex. industri, sjukhus och byggnader.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marioff. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad av kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker kommer du att arbeta självständigt med att åka runt till Marioffs kunder i hela Sverige och ansvara för den tekniska servicen på deras vattendimsystem. Servicekoordinatorn planerar ditt arbete veckovis som du sedan utför, du kommer även att få hjälpa till med installationer och driftsättningar. Du kommer få verktyg av Marioff som du behöver i tjänsten.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med tryckbärande anordningar, rör och pumpar
 • Främst vara Marioffs ansikte utåt och dagligen träffa och hjälpa deras kunder
 • Arbeta ungefär en halvdag i veckan med tillhörande administration på Marioffs kontor i Kista (planera ditt arbete, lägga upp kunder i systemet etc.,)
Tjänsten passar dig som vill kombinera din tekniska kompetens med kundkontakt.
Dina besök ute hos kunderna innebär också att du skapar relationer med dina återkommande kunder. Därför måste du trivas i en social miljö och kunna leverera med hög service.

Vi söker dig som
 • Har utbildning på minst gymnasienivå och gärna inom elektronik, mekanik, teknik eller liknande
 • Har grundläggande teknisk förståelse och ett stort intresse för branschen
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, detta då den dagliga kontakten på kontoret samt med kunderna sker på dessa språk
Det är meriterande om du...
 • Har arbetat med t.ex. brandbekämpning, tryckbärande anordningar, svagstörmsteknik eller dylikt
 • Tidigare har arbetat som servicetekniker inom t.ex. tryck, pumpar, rör eller energi
Som person är du självgående och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är mån om kvalité och utförande och har en mycket god förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat. För att lyckas i tjänsten tror vi också att du som söker är bra på att skapa goda relationer, är kommunikativ och serviceinriktad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till överrekrytering
 • Lön: Enligt GFL
 • Placering: Kista + hela landet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mariffs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med vattendimma för användning i bland annat stora industrier, sjukhus och i kulturella byggnader.