Servicetekniker på deltid till Swedish Hydro Solutions

Servicetekniker på deltid till Swedish Hydro Solutions

Är hållbarhet viktigt för dig? Vattenreningsbranschen i Sverige är under förändring och Swedish Hydro Solutions är med och driver på den. Tillsammans med Swedish Hydro Solutions söker vi nu en servicetekniker. Det här är ett spännande uppdrag för dig som är student och vill jobba med hållbara lösningar inom vattenrening på sidan av dina studier. Om du vill vara med och skapa hållbar förändring inom vattenrening sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Med marknadens effektivaste och mest hållbara metoder renar Swedish Hydro Solutions smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader. De renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.

Ett av världens största miljöproblem är förorenat vatten och rent vatten är ett samhällsfundament som behövs till att producera energi och mat. Därför är det viktigt att vi skyddar våra vattenresurser. Samtidigt har det inte funnits några effektiva vattenreningsmetoder för länsvatten och dagvatten i Sverige eller Europa - förrän nu. Swedish Hydro Solutions innovativa lösningar bidrar aktivt till en bättre värld och förändrar miljöpolitiken i Europa.

Vi söker dig som är studerande och vill jobba deltid på sidan av dina studier. Start är i November och introduktionen kommer att ske i Stockholm men även i Alingsås där huvudkontoret ligger.

Klicka på videon för att höra vad Swedish Hydro Solutions gör

Du erbjuds
 • Uppdrag hos ett spännande företag som är ledande i Sverige inom vattenreningsteknik för bygg- och anläggningsindustrin
 • Självständigt arbete under eget ansvar
 • En senior mentor
 • Långsiktigt samarbete där Swedish Hydro Solutions vill att du växer in i rollen under studietiden med förhoppning om att fortsätta heltid efter avklarade studier
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kombinerar du ditt tekniska intresse med servicekänsla och ger ett kundbemötande av högsta klass. Du har viljan att lära dig och utvecklas och trivs med fältarbete och kundkontakter.

Du kommer till exempel att:
 • Etablera vattenreningssystem och sköta underhåll och drift
 • Utföra förebyggande service och kalibreringar
 • Möta kunder och andra intressenter på ett positivt och professionellt sätt
Vi söker dig som
 • Studerar minst 50% på eftergymnasial nivå och tar examen våren 2021 med inriktning mot miljö, vatten eller liknande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Innehar B-körkort
Vi ser det som meriterande men ej ett krav om du har en bakgrund inom bygg och anläggning eller jobbat som servicetekniker innan dina studier.

Som person är du:
 • Relationsskapande
 • Kommunikativ
 • Ansvarstagande
Vi söker dig som har en vilja att lära dig och utvecklas och som trivs med fältarbete och med kundkontakter. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning och en grundläggande teknisk färdighet.

Övrig information
 • Start: November
 • Omfattning: Deltid, ungefär två dagar i veckan
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se