Servicetekniker inom automatspärrar till Modulsystem!

Servicetekniker inom automatspärrar till Modulsystem!

Åt Modulsystems vägnar söker vi nu dig som är en servicetekniker med professionalitet och god service i fokus. Modulsystem erbjuder förvaltning av biljett-och betalsystem för kollektivtrafik och parkering. Som servicetekniker på företaget kommer du i huvudsak arbeta med automatspärrar och spärrluckor i Stockholms kollektivtrafik. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till fortlöpande förvaltning och underhåll av systemen. Tror du att du kan vara rätt person för tjänsten? Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Modulsystem har ansvaret för drift och förvaltningen av automatspärrar och spärrluckor hos en av kollektivtrafikens större aktörer i Stockholm. Detta innebär att företaget är i behov av ytterligare en servicetekniker som kan säkerställa att en professionell och god kvalitet erbjuds kunden. I tjänsten kommer du ingå i ett team med flera andra servicetekniker där ni tillsammans axlar varierade arbetsuppgifter.
Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta på ett företag med unik kompetens inom utveckling av biljett- och betalsystem för kollektivtrafik och parkering.
 • Varierat arbete består underhåll, felsökning, reparationer, montering samt installationer.
 • En omfattande introduktion samt stöd för att komma in i arbetet.
Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos Modulsystem kommer du ingå i ett team där du förväntas ha god samarbetsförmåga gentemot dina kollegor där ni tillsammans bidrar till varandras kompetens genom att dela erfarenheter. Vidare sätter du kundens behov i fokus där du även i stressade situationer ser till att leverera en professionell service med kunden i fokus. Då tekniska problem är en del av arbetet är det viktigt att du har ett proaktivt förhållningssätt där noggrannhet och ordning är A och O.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års teleteknisk eller likvärdig gymnasieutbildning
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba som servicetekniker eller haft en liknande tjänst
 • Har obehindrade skriv-och språkkunskaper i såväl svenska som engelska
 • Innehar B-körkort
 • Har goda datorkunskaper
Det är meritererande om du har:
* Erfarenhet av nätverk, PC-hårdvara, mekanik och elektronik

Som person är du utåtriktad och professionell då du representerar Modularsystem när du möter företagets kunder. Du är även stresstålig där du i pressade situationer kan uppvisa en vänlig och lugn karaktär. Då god kvalitet är av hög relevans är det viktigt att du är problemlösningsorienterad samt har god förmåga att prioritera samt strukturera upp ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kväll, helg samt beredskapsarbete förekommer.
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Modulsystem önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modulsystem verkar inom området betal- och biljettsystem, främst för parkering och kollektivtrafik i Sverige. Deras viktigaste områden är betallösningar för parkering, kortterminaler med egen transaktionshantering, systemförvaltning och utveckling av biljettsystem. De erbjuder även olika systemkomponenter för intäktssäkring, självbetjäning och betalning. De har ett brett kompetensområde med egen IT-utveckling och erbjuder tjänster som drift, fältservice, installation och systemförvaltning.