Servicetekniker/Processtekniker till Chromafora!

Servicetekniker/Processtekniker till Chromafora!

Vill du ha en varierande och händelserik vardag där du får ta mycket eget ansvar och samtidigt bidra till en bättre miljö? Chromafora arbetar med innovativ teknik för avgiftning av vatten, där vi nu söker dig som har ett tekniskt intresse med goda kunskaper inom matematik och fysik och/eller har praktisk erfarenhet inom relevant område. Vill du vara en del av Chromafora och är du redo för nästa steg? Skicka in din ansökan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Chromafora arbetar med avgiftning av förorenade vatten med innovativ teknik som är i ständig utveckling, som möjliggör selektiv separering av metaller och PFAS från vattenbaserade lösningar. Chromafora växer och söker nu en servicetekniker/processtekniker till deras team. Du kommer att ingå i driftsorganisationen, som sköter installation, drift, underhåll, service, felsökning och utveckling av maskiner och system på plats hos deras kunder. I teamet ingår utöver servicetekniker/processtekniker även process- och applikationsingenjörer, arbetsledare och forskare.

Chromaforas huvudkontor ligger i Solna och i rollen kommer du att arbeta med fältarbete på Chromaforas system hos kunder i hela Sverige men med fokus på mälardalen/mellansverige. Stationeringsort är Stockholm/Solna men andra alternativ kan diskuteras.

För att lyckas i rollen ser vi att du är tekniskt intresserad, gillar att arbeta hands-on och har lätt att lära dig utrustning såsom vattenpumpar och dospumpar.

Du erbjuds
 • Ett arbete med stor frihet och eget ansvar.
 • Möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och ett seniort kompetensutbyte.
 • Ett långsiktigt uppdrag med goda möjligheter till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker/processtekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera fältarbete hos Chromaforas kunder. Mer konkret innebär detta:
 • Drift- och underhållsarbete.
 • Felsökning och service.
 • Mindre ombyggnationer/processförändringar.
 • Vara behjälplig med planering och utvärdering, i samarbete med dina kollegor.
Beroende på din bakgrund, erfarenhet och intresse finns det möjlighet för dig att forma rollen, där rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och ett långsiktigt samarbete.

Arbetet är i stor utsträckning självständigt vilket är perfekt för dig som gillar att ta eget ansvar. Dina kollegor finns som stöd och du rapporterar till ansvarig. Som servicetekniker/processtekniker är du Chromaforas ansikte utåt mot deras kunder, därav är det viktigt att du är en kommunikativ person.

Vi söker dig som
 • Har god förståelse för matematik, fysik och kemi på minst grundskolenivå.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och/eller engelska.
 • Har B-körkort.
Vi ser det meriterande, men inget krav om du har:

* Erfarenhet av liknande arbete eller utbildning inom ex. driftteknik, fastighetsskötsel, VVS, automation inom processindustri eller liknande. Detta motiverar du väl i din ansökan.

Som person är du:
 • Självständig och högt eget driv där du har förmåga att ta initiativ och eget ansvar.
 • Samarbetsvillig där du kan samarbeta väl med andra, samt besitter god kommunikativ förmåga.
 • Flexibel då du kommer ha varierande arbetsuppgifter.
 • Lösningsfokuserad där du drivs av att lösa problem genom kreativa lösningar.
Övrig information
 • Start: November, med hänsyn till viss uppsägningstid.
 • Omfattning: Konsultuppdrag på heltid i 6 månader, med goda möjligheter till ett långsiktigt samarbete genom förlängning av konsultuppdraget eller överrekrytering till Chromafora förutsatt att samtliga parter är nöjda.
 • Arbetstider: Heltid 7-16 med stor flexibilitet.
 • Placering: Chromaforas huvudkontor i Solna, andra alternativ kan diskuteras. Rollen innebär att åka ut på uppdrag i framförallt Mellansverige.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se