Serviceminded orderkoordinator till bolag inom vitvaror!

Serviceminded orderkoordinator till bolag inom vitvaror!

Är du en ansvarsfull servicestjärna som hela tiden arbetar noggrant för att hålla hög kvalitet på ditt arbete och vill utvecklas inom kundkontakt? Har du kanske arbetat ett par år i kundtjänst och vill ta dig an en ny utmaning eller med service i butik eller restaurang och vill utvecklas inom service över telefon? Vi rekryterar löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

I rollen hos vitvarubolaget kommer du att arbeta mot företagskunder med både telefon och mejlkontakt. Här kommer du till ett företag där ingen dag är den andra sig lik i ett växande företag. I denna roll får du vara med och se till att deras företagskunder är nöjda och bidra med service i världsklass över både telefon och mejl. Vår kund sitter i trevliga lokaler i Jordbro och tjänsten startar omgående.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderkoordinator kommer du att erbjuda service till bolagets företagskunder och administrera ärenden i deras system.
  • Ta emot inkommande samtal och erbjuda service
  • Svara på mejl om till exempel ombokning av orders, fakturor och dylikt
  • Administrera inkommande ärenden och hitta bästa lösningen tillsammans med kund
Vi söker dig som
  • Erfarenhet av service och kundbemötande från ex. restaurang eller butik
  • Talar och skriver svenska och engelska språket obehindrat då dessa är språk som används dagligen i ditt arbete
  • Strukturerad, noggrann och intresse för kundkontakt. Du är serviceinriktad, prestigelös och drivs av kundnöjdhet.
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kundservice över telefon.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid vardagar 07-16
  • Placering: Jordbro, 15 min promenad från pendeln och möjlighet till parkering finns
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och bolagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se