Serviceminded kundtjänstmedarbetare till bostadsbolag!

Serviceminded kundtjänstmedarbetare till bostadsbolag!

Brinner du för kundservice och vill arbeta med kundbemötande främst via telefon? För dig som vill arbeta heltid i en kommunikativ kundserviceroll kan det här vara rätt tjänst för dig. Vår kund i Vällingby behöver ytterligare en person till deras kundcenteravdelning, i denna roll kommer du arbeta med att ge bästa möjliga servicen till deras hyresgäster. Är det du? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare. Du kommer i den här rollen arbeta med handläggning av kundärenden där kunden alltid är i fokus. Dina kundärenden kommer du hantera främst via telefon men också mail. Du ingår i kundcentergruppen där du kommer ha en dedikerad handledare under din upplärning för bästa möjliga start.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du hjälpa vår kund med att ta emot felanmälningar från hyresgäster och registrera dessa i deras fastighetssystem. Du tar själv reda på fakta kring ärendet med hjälp av systemstöd.

Du kommer till exempel att:
  • Svara på inkommande frågor från hyresgäster via telefon
  • Hantera kundärenden via mail
Vi söker dig som

Vi söker dig som trivs i serviceroller och som har förmågan att se och möta kundens behov, främst via telefon. Du är positiv och ser lösningar istället för problem, drivkraften bör vara att lösa kundens problem. Du besitter en kommunikativ förmåga och är en mycket god administratör.
  • Tidigare arbetat med kundservice via telefon samt hanterat felanmälningar
  • Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
  • Har goda kunskaper i MS Office och generellt god datorvana
  • Är flytande i svenska såväl tal som i skrift och kan uttrycka sig väl i tal och skrift även i det engelska språket
Vidare är det meriterande om du...

* Har erfarenhet av en liknande roll

Som person är du självgående och handlingskraftig där du alltid sätter kunden i första hand. Du har ett professionellt förhållningsätt gentemot kunder och har alltid kunden i fokus. Du är även noggrann, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vidare är du kommunikativ och lyhörd gentemot kunder och arbetskamrater och har en personlig mognad som ger dig trygghet i rollen.

Övrig information
  • Start: Omgående start
  • Omfattning: Heltid (38,25 h veckor)
  • Placering: Vällingby
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork