Servicemedveten stjärna till Excanto!

Servicemedveten stjärna till Excanto!

Just nu söker Excanto en driven och serviceinriktad person som kommer att ansvara för deras reception och kontor en bred roll som innefattar såväl administration som intern- och externservice. Start kommer att vara 20/8, men vår plan är att du som slutkandidat kommer träffa vår kund för slutintervju innan den 29/6. Skriv därför en grym motivering till varför du är rätt för tjänsten och ansök nu direkt då tillämpar löpande urval och förväntar oss många ansökningar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Excanto's räkning en driven kollega som är i början av sin karriär och vill ta nästa steg inom service. Du ska nämligen arbeta i en administrativ roll med kontorsansvar på deras fina kontor på Sveavägen i centrala Stockholm. Arbetstiderna är 8-17 och i denna flexibla roll kommer du att arbeta brett med administrativa arbetsuppgifter samt vara Excantos ansikte utåt i receptionen. Du får i och med detta även ca 70 nya engagerade kollegor som ser fram emot att träffa dig.

Kollegan du ersätter har även haft ett intresse för, och varit involverad i, marknadsarbetet. Det är därför ett stort plus i kanten om du har ett intresse för marknadsföring eller kanske rent av har erfarenhet av marknadsrelaterat arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Excantos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsansvarig kommer du bland annat att ta emot kontorets interna- och externa besökare och säkerställa att de får bästa tänkbara service men din roll innebär även så mycket mer. Du kommer att ha en otroligt viktig roll där du har ansvar för att allt flyter på på kontoret. På sikt (när du är varm i kläderna) kommer du även ha möjlighet att stötta upp marknadsavdelningen med arbetsuppgifter bland annat kopplade till företagets sociala kanaler.

Utöver detta kommer du exempelvis att:
 • Säkerställa att receptionen är snygg och prydlig och påfylld vad gäller t.ex. kaffe, dryck, magasin och dagstidningar
 • Ansvara för alla inköp till kontoret
 • På sikt hantera arbetsuppgifter för marknadsavdelningen
 • Koordinera kring events
 • Hantera fakturautskrifter
 • Publicera texter och dylikt på FB/Linkedin
För att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning där du går bredvid Maria som innehar rollen i dagsläget, men som i höst kommer börja studera. Vidare kommer du att få chans till personlig och professionell utveckling i en ambitiös och hjärtlig företagskultur med strävan att ständigt utvecklas, växa och trivas på jobbet.

Vi söker dig som
 • Brinner för service och kontakt med människor
 • Har 1-3 års relevant yrkeserfarenhet inom service
 • Har viss administrativ vana och trivs att arbeta med dator och telefon som arbetsverktyg
 • Är bekväm med att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska
 • Har intresse för marknad och media
Vi ser det som meriterande om du tidigare utfört eller arbetat med marknadsföringsrelaterade uppgifter.

Vi ser att du är en person som möter andra med ett stort leende och positiv energi. För att trivas i rollen som kontorsansvarig hos Excanto krävs det att du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du bör vara van vid att hantera många uppgifter samtidigt, snabbt anpassa dig efter nya situationer och trivas med ett högt arbetstempo. Som nämnt ovan kommer du även att få ta dig an arbetsuppgifter relaterat till marknadsföring och vi ser därför att du har ett intresse utav detta. Du tar dig an både stora som små uppgifter med lika stort engagemang och prestigelöshet. Självklart trivs du även när du får samarbeta i nära kontakt med kollegor och besökare.

Övrig information
 • Start: 20/8
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sveavägen, Stockholm
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag som grundades 1999 och dem är idag experter på modern och säker IT-drift, molntjänster, nätverk- & IOT-tjänster för fastighet och kontor.

Deras målsättning är att utveckla och leverera innovativa IT-tjänster som på ett kostnadseffektivt sätt ger sina kunder förutsättningar att arbeta smartare och göra bättre affärer. Genom att kombinera Excantos tjänster med externa molntjänster och kundens egen lokala IT-miljö skapas en kundanpassad lösning byggd på standardiserade lösningar.