Servicekoordinator till familjeföretaget Boon Edam

Servicekoordinator till familjeföretaget Boon Edam

Har du tidigare erfarenhet inom service och är på jakt efter nästa utmaning? Trivs du i en varierad roll där du får ta ett stort eget ansvar? Om du dessutom trivs på ett lite mindre kontor där man hjälps åt kollegor emellan kan du vara den vi söker för rollen som servicekoordinator till Boon Edam!

Information om uppdraget

Academic Work söker en servicekoordinator till Boon Edams kontor i Täby. Här välkomnas du av ett 30-tal kollegor som hjälper varandra och driver bolaget framåt. Som servicekoordinator blir du en del av ett team om 4 kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Boon Edam. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter till anställning hos Boon Edam efter detta, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicekoordinator kommer du att ha mycket kontakt med Boon Edams kunder och partners och du kommer att ha ansvar för de ärenden du får in från start till mål. I din roll kommer du att ha ett specifikt ansvar för underhållsservice. Detta innebär att du koordinerar, följer upp och sköter det administrativa runt servicen av Boon Edams dörrar.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot beställningar/felanmälan från kunder och kollegor och registrera dem i företagets ärendehanteringssystem
 • Ha kontakt med och koordinera arbetet för interna och externa tekniker
 • Kontrollera/attestera inkommande fakturor samt fakturera kunder
 • Förhandla priser och villkor med kunder och partners
 • Administrera tidrapporter från interna tekniker
 • Bidra till utvecklingen av företagets processer och rutiner
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt, har ett tekniskt intresse och tycker om att finna lösningar på problem.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års tidigare erfarenhet från en roll med mycket kundkontakt och/eller service
 • Har en förståelse för ekonomi och siffror samt har ett kostnadsfokus
 • Har god datorvana och ett tekniskt intresse
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då du i rollen kommer att kommunicera på båda dessa språk
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll där dina främsta arbetsredskap har varit telefon och mail
 • Har tidigare erfarenhet från SAP
Som person är du lösningsorienterad, du tycker om och har en god förmåga att snabbt finna lösningar på problem som uppstår. Vidare är du flexibel och bra på att snabbt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter och att prioritera i ditt eget arbete. Du är även bra på att ta egna initiativ och att se vad som behöver göras. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är bra på att anpassa ditt sätt att kommunicera efter olika mottagare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Näsbypark, Täby, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boon Edams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Nederländerna och med 140 års erfarenhet har man skaffat den expertkunskap som krävs för att hantera flödet av besökare genom kontorsbyggnader, flygplatser, vårdinrättningar, hotell och många andra slags fastigheter. Boon Edam fokuserar på att erbjuda sina kunder en optimal, säker och hållbar entrélösning. Genom nära samarbete med kunden identifierar man de unika behov som finns och tar fram en lösning som är anpassad just efter deras behov.