Servicekoordinator till Gilbarco Veeder Root under sommarmånaderna!

Servicekoordinator till Gilbarco Veeder Root under sommarmånaderna!

Vill du ta chansen att pröva på en ny typ av serviceroll? Gillar du att jobba i en varierande tjänst där du får använda telefonen och sköta administrationen? Känner du att det skulle vara spännande att jobba på ett internationellt företag? Då kan rollen som Junior Servicekoordinator vara erbjudandet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gilbarco Veeder-Roots räkning en Servicekoordinator till teamet om 4 personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gilbarco Veeder-Roots önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gilbarco Veeder-Root. Detta är ett vikariat och behovet i dagsläget sträcker sig fram till augusti men med möjlig förlänging om behovet kvarstår.

Arbetsuppgifter

Som Servicekoordinator kommer du ha fokus på kundservice och främst att jobba med telefonen och datorn som närmsta verktyg. I din roll kommer du att supportera kunder i samtal för att undersöka deras behov och därefter att boka in en tekniker som kommer ut och hjälper dem.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Sköta det koordinerande arbetet mellan kund och tekniker
 • Supportera kunder i samtal och mail
 • Logga ärenden i systemet
 • Boka in tekniker, samt uppdatera kund och tekniker under processens gång
Tjänsten passar dig som har jobbat inom service eller administrativt tidigare och vill ha en ny utmaning. Du kommer att få meriterande erfarenhet inom kundservice, administration och hantering av datasystem som kommer att göra dig mer attraktiv inför framtida jobbsökanden.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att ha jobbat med kundservice tidigare
 • Har slutförd gymnasieutbildning
 • Har god förståelse i det svenska språket där du kan tala med kunder i telefonen, boka ut tekniker och förklara om ärendet för dem, samt skriva in och administrera detta i Gilbarcos datasystem
 • Talar och förstår engelska på en nivå där du kan kommunicera med kunder och tekniker per telefon och hjälpa till vid olika ärenden
Vår kund upplever att rätt person kan lära sig den här rollen relativt snabbt vilket gör att erfarenhet kommer att vara meriterande, men ej krav.
Meriterande för den här tjänsten är:
 • Talar och förstår det norska språket där du kan tala med kunder i telefonen, boka ut tekniker och förklara om ärendet för dem, samt skriva in och administrera detta i Gilbarcos datasystem
 • Har erfarenhet av att ha jobbat med kundservice per telefon tidigare
 • Har erfarenhet av att ha jobbat administrativt tidigare
 • Har jobbat inom bensinbranschen tidigare
Som person är du ansvarstagande och har en stor känsla för service och kvalité. Du arbetar strukturerat där du planerar dina arbetsuppgifter och jobbar noggrant när du administrerar ärendena i datasystemet. Då du kommer ha kontinuerlig dialog med kunder och tekniker per telefon, söker vi även dig som har en mycket god kommunikativ förmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timlön
 • Placering: Bromma
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gilbarco Veeder-Root är en världsledande leverantör inom tanknings- och betalautomatsystem för drivmedelsanläggningar. De tillhandahåller och installerar tankapparatur, pumpar, säljsystem och övervakningssystem samt tar helhetsansvaret för service av dessa åt deras kunder. I Norden är Gilbarco Veeder-Root cirka 300 medarbetare och är en del av Danaher-koncernen.