Serviceinriktade studenter sökes på deltid till Stockholm Vatten och Avfall

Serviceinriktade studenter sökes på deltid till Stockholm Vatten och Avfall

Här har du chans att, utöver att skaffa ett meriterande extrajobb, fylla ut den tomt ekande CSN-plånboken. Du behöver inte den längsta meritlistan, det viktiga är att du har ambitioner och ett flexibelt schema! Nu fyller vi ut studentpoolen på Stockholm Vatten och Avfall i Bromma och ser fram emot att välkomna dig till kundtjänstteamet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Vatten och Avfalls räkning flertalet studenter som ska arbeta extra några eftermiddagar/kvällar i veckan som handläggare hos deras kundtjänst. De är belägna i nyrenoverade lokaler i Ulvsunda, Bromma med goda kommunikationsmöjligheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som handläggare på deltid hos Stockholm Vatten och Avfall kommer du arbeta med att svara på frågor och handlägga ärenden från kund som bland annat kan röra abonnemang, felanmälan, taxefrågor och återvinning. Du kommer även att ansvara för kravhantering samt löpande uppdatering av kundregister och mätvärden. Du kommer att arbeta i ett team där ni tillsammans kommer bibehålla den höga servicenivån och det stora förtroendet hos kunderna. Du kommer med dina studentkollegor att arbeta vardagskvällar måndag-torsdag över terminerna. Dessutom har du chans att arbeta heltid under lov.

Tjänsten passar dig som är studerande och vill ha ett utmanande och varierande extrajobb vid sidan av dina studier. Du gillar att ge god service och arbeta i team. Du har en stark nyfikenhet av att lära dig olika arbetsuppgifter och har en prestigelös inställning till ditt arbete. Stockholm Vatten och Avfall lägger stor vikt på din personliga inställning och det är därför mycket viktigt att du i din ansökan visar på varför just du ska ha denna tjänst.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola/universitet i minst 1 år till i en takt om minst 50%
 • Kan arbeta minst 2 kvällar i veckan måndag-torsdag
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
 • Har erfarenhet av servicearbete sedan tidigare
Det är meriterande om du har ett intresse för VA.

Som person är du öppen, initiativrik och serviceminded. Du har en hög arbetsmoral och hjälpsam inställning till dina medarbetare. I denna tjänst kommer du att komma i kontakt med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras under processen.

Övrig information
 • Start: v.44 November
 • Omfattning: deltid kl.16-19, passen är förlagda mellan måndag till torsdag, du förväntas alltid kunna arbeta 2 kvällar mellan dessa dagar men antalet pass kan variera från vecka till vecka
 • Lön: timlön
 • Placering: Ulvsunda, Bromma
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.