Serviceinriktad värd till Mieles Showroom och matlagningskvällar!

Serviceinriktad värd till Mieles Showroom och matlagningskvällar!

Studerar du i dagsläget och är på jakt efter ett extrajobb till hösten? Älskar du att arbeta med stort fokus på service, där du får vara med och utveckla din roll framåt? Om det även passar dig perfekt att jobba kvällar och helger vid sidan av dina studier kan du vara den vi söker för rollen som värd till Miele!

Information om uppdraget

Academic Work söker två Showroom-värdar på deltid till Miele! I rollen som värd kommer du att arbeta både på Mieles Showroom på Kungsgatan och på deras matlagningskvällar i Solna. Vi söker två personer som tillsammans kan täcka upp Mieles behov varje torsdag och lördag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Miele. Uppdraget kommer att vara på deltid och i första hand sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjlighet till förlängning efter detta.

Arbetsuppgifter

Som värd kommer du arbeta både på Mieles Showroom på Kungsgatan och på deras matlagningskvällar i Solna. När du arbetar på deras Showroom kommer du att agera ansiktet utåt gentemot Mieles kunder och välkomna de som kommer in samt lyssna in varför de har kommit dit. Beroende på vad frågan gäller kommer du att hjälpa kunden som har kommit in eller hänvisa vidare till en kollega med mer kunskap om Mieles produkter. På Mieles matlagningskvällar kommer du att duka upp samt hjälpa till med disk och andra uppgifter runtomkring dessa event.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med stort fokus på service och där du får agera företagets ansikte utåt. Då denna roll är ny hos Miele bör du även trivas med att få vara med och skapa och utveckla rutiner framåt.

Vi söker dig som
  • Är studerande på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från en servicefokuserad roll

Som person är du serviceminded och utåtriktad. Vidare är du initiativtagande och tycker om att få komma med idéer och förslag. Du trivs även med att få ta ett stort eget ansvar och att arbeta självgående.

Övrig information
  • Start: Mitten/ slutet av augusti
  • Omfattning: Deltid, där du tillsammans med en kollega kommer att täcka upp Mieles behov varje torsdag 16.30-22.00 och lördag 11-15.
  • Placering: Kungsgatan och Solna, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mieles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miele är ett familjeägt företag och de erbjuder sina kunder vitvaror av hög kvalitet. Miele är ett innovativt bolag som ständigt utvecklar nya idéer och tankesätt. Miele befinner sig nu på en spännande utvecklingsresa där de har ett tätt samarbete länderna emellan.