Serviceinriktad student med flexibelt schema till Coor!

Serviceinriktad student med flexibelt schema till Coor!

Är du student med ett flexibelt schema, en fena på administration och vill arbeta hos ett familjärt företag med en varm och positiv atmosfär? Då kan denna tjänst vara något för dig! Mitt på Södermalm i närhet till både pendeltåg och tunnelbana sitter Coors kund som nu söker en långsiktig administratör på deltid där man kommer arbeta som kontorschefens högra hand. Dagarna kommer vara varierande där du bland annat får arbeta stöttande med allt från fakturering, bokningar och ha stora kontaktytor både internt och externt med internationella kunder. Har du därför en annan huvudsaklig sysselsättning och vill fylla ut veckoschemat med att arbeta administrativt och serviceinriktad kan detta vara perfekt för dig. Starten är omgående och vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coors räkning en administratör som kommer vara kontorschefens högra hand och stötta med administrativa arbetsuppgifter. Uppdraget är på deltid därmed söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning med ett flexibelt schema som tillåter arbete flera dagar i veckan. Tillsammans med ett team om åtta kollegor ansvarar ni för supporten och att leverera service i världsklass åt företagets kunder.

Vi söker dig som kan arbeta följande arbetstider, med viss hänsyn till flexibilitet.
Måndag, tisdag, onsdag och torsdag: 09-00-15.00 samt fredag: 09.00-14.00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor Service Management.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du vara en viktig funktion för bolaget och finnas tillhands vid frågor som bland annat gäller fakturering,presentartiklar, bokningar men också ha kontakt med kunder som vill boka boende i företagets lägenheter och hus internationellt. Men då du är kontorschefens högra hand kommer du arbeta varierat och det kommer även finnas goda möjligheter att utvecklas i sin roll och ta på sig mer ansvarsområden efterhand. Vid behov kommer du även behöva täcka upp i växeln och receptionen och vara ansiktet utåt för bolaget. Du kommer självklart få en introduktion kring arbetsuppgifterna inledningsvis.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta bokningar och ha dialog med kunder gällande företagets lägenheter och hus internationellt
 • Arbeta med ekonomirelaterade uppgifter såsom fakturering
 • Ha administrativa arbetsuppgifter i Outlook och Officepaketet.
Tjänsten passar dig som har viss erfarenhet av administration eller liknande arbetsuppgifter och som har fingertoppskänsla när det kommer till att leverera service i världsklass. Det här är en utmärkt chans för dig att få ett meriterande och roligt extrajobb vid sidan av dina studier i ett privatägt, trevligt och dynamiskt företag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student med minst ett år kvar av dina studier och har ett schema som tillåter ett extrajobb måndag,tisdag, onsdag och torsdag 9-15 och fredagar 9-14. De personliga egenskaperna kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann, positiv, serviceminded samt besitter mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då det är det officiella företagsspråket.

För att bli aktuell för tjänsten är det krav att du:
 • Är student med minst ett år kvar av dina studier, eller har annan huvudsaklig syssla på minst 50%.
 • Kommunicerar obehindrat på engelska, både i skrift och verbalt då det är företagsspråket
 • Har minst ett års erfarenhet av service
 • Har administrativ erfarenhet
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och Outlook.
Det är meriterande om du
 • Har B-körtkort
 • Har kunskaper i franska och spanska då bolaget har hus och lägenheter i dessa länder och kunder som pratar dessa språk.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, måndag,tisdag, onsdag och torsdag 9-15 och fredagar 9-14.
 • Placering: Södermalm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork