Serviceinriktad person sökes till innovativt och etablerat företag inom säkerhetsbranschen!

Serviceinriktad person sökes till innovativt och etablerat företag inom säkerhetsbranschen!

Är du duktig på kommunikation, koordinering och service se hit! Säkerhetsföretaget Nordic Alarm, vars kunder generellt är mycket nöjda, söker en ny stjärna till sin kundsupport. En perfekt tjänst för dig som levererar förstklassigt kundbemötande, och vill få meriterande erfarenhet av kundkontakt, affärssystem och administration, på ett företag vars arbetsmiljö präglas av engagemang, frihet under ansvar och samarbete. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så se till att säkra din plats på deras trevliga kontor i Bromma!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person på heltid till Nordic Alarm som arbetat med säkerhetslösningar, i form av exempelvis kameraövervakning och inbrottslarm, mot den svenska marknaden i närmare 30 år. Start för uppdraget är omgående och arbetstiden är förlagd 8-17, måndag till fredag. Du kommer att bli upplärd samt arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som värderar lojalitet och professionalitet.

Detta är ett konsultuppdrag; du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic Alarm. Initialt sträcker sig uppdraget till årsskiftet men det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Då företaget verkar inom säkerhetsbranschen kommer bakgrundskontroll att tas på blivande konsult.

Arbetsuppgifter

Som kundsupport kommer du att vara företagets ansikte utåt gentemot kund, administrera och dokumentera ärenden samt likt en spindel i nätet delegera dessa till Nordic Alarms servicetekniker. Ofta handlar kundernas ärenden om problematik kring larmsystem där du antingen själv kan besvara frågan alternativt får koppla in en tekniker som tar ärendet vidare.

Nordic Alarm kommer under hösten bland annat att byta affärssystem, vilket gör att det förväntas bli något högre arbetsbelastning. Det är därför viktigt att du står med båda fötterna på jorden och har en positiv attityd!

Du kommer till exempel att:
 • Kommunicera med kunder via telefon och mail
 • Hantera och administrera felanmälningar
 • Lägga beställningar
Vi söker dig som

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet (Word, Powerpoint, Excel)
 • Har lätt för att ta till dig ny teknik. Dels då Nordic Alarm arbetar med tekniska lösningar och dels för att du snabbt ska kunna sätta dig in i deras affärssystem.
 • Har relevant erfarenhet av service och administration
 • Talar och skriver obehindrat på svenska för att kunna kommunicera med kund på ett professionellt vis. Du måste även kunna förstå och ta en dialog på engelska.
Det är meriterande om du
 • Har en bakgrund inom marknad och kommunikation, då denna typ av arbetsuppgifter kan förekomma om i mån av tid och kunskap.
 • Har arbetat med specifikt kundtjänst över telefon och mail tidigare
 • Har arbetat i affärssystemen Entré, Microsoft Dynamics AX eller annat affärssystem tidigare
Som person är du serviceminded ut i fingerspetsarna, är mjuk och trevlig i sin kommunikation och motiveras av att arbeta självständigt och proaktivt. Du är lyhörd inför kundernas önskemål, kan själv urskilja och identifiera problem samt har ett intresse i att finna innovativa lösningar på dessa. För dig är struktur och kvalitet A och O du planerar och sätter upp rutiner för att på ett organiserat vis ha koll på alla delar i form av återkoppling till kund och kollegor exempelvis. Det är otroligt viktigt för kundnöjdheten samt interna samarbeten att man håller det man lovat.

Sist men inte minst söker vi en person som hellre frågar än felar och som själv ar initiativ till att utvecklas i sin arbetsroll.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Bromma
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Alarms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork