Serviceinriktad löneadministratör till bolag inom retail sökes!

Serviceinriktad löneadministratör till bolag inom retail sökes!

Vill du arbeta på ett bolag verksamt inom retail och där service är en stor del av kulturen? Är du en person som är bra på att bygga relationer och har ett intresse för lön? Vi söker nu en löneadministratör till vår kund, verksamma inom retail med kontor i Solna. Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en serviceinriktad löneadministratör.

Bolaget sitter i fina lokaler i Solna och tjänsten är ett vikariat fram till september 2019, rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du, tillsammans med ditt team ansvara för löneprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära löpande lönearbete för såväl handels-anslutna medarbetare som tjänstemän. Du förväntas även svara på frågor från anställda och chefer i lönerelaterade ärenden.
Rollen kommer även att innebära att göra bonusberäkningar, kontoavstämningar och framtagande av rapporter samt statistik.

Du kommer tillexempel att:
 • Ansvara för hela löneprocessen såsom att administrera, rapportera och betala ut löner
 • Ansvara för frånvarohantering
 • Arbeta med avtalstolkning
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en dynamisk miljö på ett bolag med högt tempo. Vidare tror vi att du gillar att bygga långsiktiga relationer då du dagligen kommer ha kontakt med bolagets butikspersonal!

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av brett löneadministrativt arbete
 • Har tidigare erfarenhet av att tolka kollektivavtal då gärna inom detaljhandel
 • Har en god systemförståelse och ett intresse av att lära dig nya system
Det är meriterande om du

* Har arbetat i lönesystemet Agda PS och i SAP

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Motivera därför väl varför du skulle passa för rollen. För att trivas hos vår kund tycker du om att arbeta i en miljö med ett högt tempo och på ett bolag som är i ständig utveckling. Du har en förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och håller samtidigt en hög kvalité i ditt arbete. Vidare trivs du med att ha kontinuerlig kontakt med intern personal, har en känsla för service och är relationsbyggande. Du har en mycket god samarbetsförmåga, samtidigt som självständigt driver ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, vikariat fram till september 2019
 • Placering: Solna
 • Kontaktuppgifter: Lovisa.flygare@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork