Serviceinriktad kundrådgivare till Miele Showroom

Serviceinriktad kundrådgivare till Miele Showroom

Har du förmågan att erbjuda en fantastisk kundupplevelse och har även ett intresse för teknik och matlagning? Vill du bli en del av ett stabilt och familjärt bolag som erbjuder premiumprodukter och personlig utveckling? Miele söker nu en kundrådgivare till deras Showroom på Kungsgatan och i Solna - sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker kundrådgivare till Miele. Här bidrar du till att skapa passion och intresse för produkterna genom att erbjuda kunderna rätt lösningar. Du kommer att få en gedigen upplärning anpassad efter dig som person och din roll. Du arbetar tätt med dina kollegor och ni stöttar varandra i det dagliga arbetet. Dina arbetstider utgår från ett fast schema med arbete varannan helg, utöver detta kan även schemalagda kvällsevent förekomma.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Miele. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundrådgivare kommer du att vara Mieles ansikte utåt. Du ser kundernas behov och hittar lämpliga lösningar. Du är inte bara den första personen kunderna möter i butiken utan också den som vägleder dem vilka produkter och tjänster som är bäst anpassade för dem. Utöver rådgivning ansvarar du även för att underhålla lokalen, produkter, maskiner och skyltning. I rollen deltar du även i event i samarbete med andra premiumkunder. Det är av största vikt att du håller dig uppdaterad kring de senaste produktnyheterna och innovationer på marknaden.

Det finns många karriärvägar inom bolaget och tjänsten passar dig som ser på anställningen långsiktigt. Vi ser att du söker en ny, spännande utmaning och är genuint intresserad av Mieles produkter för att ge kunden den bästa upplevelsen.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder, i en serviceinriktad roll
  • Har viljan att lära dig allt om Mieles unika produkter och vill dela med dig av dina erfarenheter
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat med B2B-försäljning tidigare och gärna inom vitvarubranschen. Det är en fördel att ha erfarenhet av långa säljprocesser och premiumkunder, men inget krav.

Som person är du kommunikativ, social och en god lyssnare. Du visar intresse för kunden och dennes behov och har ett brinnande intresse för de produkter du säljer. Vi ser även att du är nyfiken, professionell i ditt bemötande och att du håller dig uppdaterad på marknaden.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstider: Förlagda mellan 8-18.30, arbete varannan helg
  • Placering: Kungsgatan och Solna (Industrivägen), Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mieles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miele är det enda globala premiumvarumärket för hushållsmaskiner och maskiner för professionell användning inom textilskötsel, diskning och desinfektion som finns representerat på fem kontinenter. Ständiga innovationer utgör grunden för Mieles företagsstrategi. Bara den som alltid är bättre kan i längden vara framgångsrik. Deras motto immer besser" (alltid bättre) är än idag företagets ledstjärna.