Serviceinriktad kontors- och ekonomiassistent sökes!

Serviceinriktad kontors- och ekonomiassistent sökes!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som kontorsassistent eller i en administrativ roll och lockas av att få arbeta mer mot ekonomi? Är du dessutom social, hjälpsam och ödmjuk som person? Då kan det vara precis dig vi söker för rollen som kontors- och ekonomiassistent till Nyréns Arkitektkontor. Välkommen in med din ansökan idag, vi kommer att kontakta dig löpande som uppfyller kraven nedan.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Nyréns räkning en kontors- och ekonomiassistent på heltid. Företaget startades av arkitekten Carl Nyrén 1948 och med tiden har verksamheten utökats med landskapsarkitekter, planeringsarkitekter, byggnadsantikvarier samt modellmakare, visualiserare och ljusdesigner. Idag har dem ett 60-tal medarbetare som sitter på kontoret vid Medborgarplatsen och omges av flera trevliga restauranger. Hos Nyréns välkomnas du av ljusa lokaler inrett i möbler som några av medarbetarna själva designat. De sitter i ett öppet landskap i ett luftigt utrymme med fin utsikt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen som kontors- och ekonomiassistent är en tjänst som består av cirka 50% ekonomi och 50% administration. Som kontors- och ekonomiassistent ansvarar du bland annat för att se till att lokalen och mötesrum ser prydliga ut och är i ordning. Vid särskilda event eller möten kommer du även att ansvara för att beställa catering, fikabröd, mat eller dryck, men även till vardagen då det behövs frukt, kaffe och dylikt på kontoret. Du kommer även att fylla på och sätta i gång kaffemaskinen samt hämta och sortera post. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter även att inkludera:
 • Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
 • Stöttning av medarbetares tidrapportering.
 • Hantering av resebyråkontakt.
 • Att avlasta ekonomichefen.
 • Inköp av kontorsmaterial.
 • Att medverka vid introduktion till nyanställda.
 • Att uppdatera intranätet och till exempel Google och Eniro.
 • Att agera enkelt stöd till medarbetare gällande tekniken i mötesrum.
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasialutbildning, gärna inom ekonomi.
 • Har 1-2 års erfarenhet inom servicerelaterat yrke.
 • Har erfarenhet av att arbeta som kontorsassistent eller i annan administrativ roll.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift.
Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och självgående som person. Du tycker om att arbeta initiativtagande och proaktivt och har ett öga för att själv se vad som behöver göras. Utöver detta är du även stresstålig och du trivs i en roll där du får koordinera med flera uppgifter åt gången samt vara en hjälpande hand för den som behöver.

Övrig information
 • Start: 22 augusti.
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.
 • Placering: Magnus Ladulåsgatan 63 i Stockholm.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se