Serviceinriktad innesäljare till Sign On AB

Serviceinriktad innesäljare till Sign On AB

Letar du efter en arbetsplats där du får ta mycket eget ansvar för ditt arbete och tidsplanering med stöttning och inspiration från det engagerade kollegor? Trivs du med att bygga långsiktiga kundrelationer i en omväxlande arbetsmiljö? Då kan du vara Sign Ons nästa kollega!

Information om uppdraget

Sign On erbjuder svenska företag smarta dokumentlösningar i from av dokumentmallar, kontrakt och fullmakter i syfte att frigöra tid och säkra kvalitén hos kunderna. Som ny medarbetare kommer du till ett självgående och kreativt team som idag består av nio kollegor. På kontoret råder en familjär stämning med närvarande ledare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sign On.

Arbetsuppgifter

Rollen utgår du från kontoret och majoriteten av arbetet sker över telefon samt videomöten. Dina personliga prestationer är viktiga och du arbetar under frihet med ansvar där du samtidigt har ansvar för att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Sign On har en välutvecklad säljprocess som säkerställer kvalitén i ditt arbete, och som hjälper dig lyckas i din roll.

Du kommer till exempel att:
  • Boka in och genomföra demonstrationer av företagets webbtjänster via telefon
  • Vidareutveckla kundrelationer inom varierande branscher
  • Inneha många kontakter på ledningsnivå inom svenska företag och därigenom bygga ett brett nätverk
Tjänsten passar dig som vill komma till ett väletablerat företag med trygg stämning och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av försäljning där vi ser det som ett plus om det inneburit B2B- försäljning. Du är van att styra över ditt eget arbete och att jobba mot tydliga mål, och trivs i den typen av roll. Vidare är det ett krav för tjänsten att du är flytande i svenska.

Det är meriterande om du har kunskaper i engelska.

Som person är du social och positiv och tycker om att skapa kontakt med kunder och vårda dessa kundrelationer för långsiktiga samarbeten. Du kommer att driva ditt eget arbete vilket ställer krav på att du är ansvarsfull och fokuserad på att nå uppsatta mål, samtidigt som du är duktig på att hela tiden utmana dig själv. Hos Sign On AB har man en familjär stämning där man är hjälpsamma och månar om varandra vilket du som kollega är med och bidrar till på ett självklart sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön plus provision

Placering: Drottninggatan, Stockholm

Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sign On önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sign On är ett företag som från 1996 erbjuder administrativt stöd i form av information, dokument och mallar samt kvalificerad rådgivning över Internet vilket säkerställer kvalitén och sparar tid för kunderna. De har mer än 2000 dokument att abonnera på samt rådgivningstjänster inom HR och juridik.