Serviceinriktad drifttekniker till Bravida

Serviceinriktad drifttekniker till Bravida

Har du tidigare erfarenhet som drifttekniker och drivs av att utföra ett arbete av hög kvalité? Trivs du med kundkontakt i ditt arbete och ser god service som en självklarhet? Vi söker nu en tekniskt intresserad drifttekniker till vår kund Bravidas service management-team i Stockholm! Sök redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en drifttekniker till vår kund Bravida, inom deras Service Management team. Bravida erbjuder sina kunder totallösningar för optimal förvaltning av samtliga typer av fastigheter. Bravidas organisation kännetecknas av en gedigen och bred kompetens som de erbjuder sina kunder, en stark gemenskap och stöd tillsammans med kollegor och en vilja att alltid utvecklas och växa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bravida.

Se filmen om Bravida nedan!

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att ha en varierande vardag, där du självständigt kommer att ansvara för projekt av varierade storlek och omfattning mot företagets kunder. De olika uppdragen innefattar drift och underhåll av anläggningar så som produktionsanläggningar inkl. distributionssystem för fjärrvärme, fjärrkyla, värmepumpar, ånga till industrin samt fordonsgas.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra tillsyn, service och underhåll på våra avtalskunders anläggningar
 • Utföra driftomläggningar på objekt och anläggningar
 • Utföra felsökning och felavhjälpande åtgärder på objekt och installationer
 • Dirigera och anvisa entreprenörer och beställa material
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete och ingå i beredskapsorganisationen
I tjänsten ingår även beredskap var 5:e vecka.

Tjänsten passar dig som arbetar med en hög kvalité i allt som du tar dig an och levererar bästa service till dina kunder. Vi tror att du som söker motiveras av att få ett stort eget ansvar och frihet i din roll, samtidigt som du har ett starkt stöd i form av team och interna utbildning. I denna roll erbjuds du en väl planerad introduktion, där du får en mer senior kollega som fadder under din första tid kombinerat med ett gediget introduktionsprogram in i Bravidas arbetsrutiner och organisation.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet som drifttekniker eller besitter likvärdig erfarenhet från produktionsteknik eller andra teknikinriktade tjänster
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har en gymnasial/eftergymnasial utbildning som drifttekniker eller motsvarande
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med gasanläggningar eller fordonsgas
Som person är du självgående i ditt arbete och känner dig bekväm med att ta egna initiativ och prova nya lösningar. Du värderar goda samarbeten med såväl interna som externa kontakter och gör ditt yttersta för att leverera en högklassig service. Vidare drivs och motiveras du av att alltid utvecklas i din arbetsroll och ta till dig nya kunskaper för att kunna göra det lilla extra i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Individuell månadslön, enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Jennie Björk, eller rekryteringsteamet på kontaktuppgifter nedan.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bravidas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida ger fastigheter liv dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.