Serviceinriktad administratör till ansvarsfull roll sökes

Serviceinriktad administratör till ansvarsfull roll sökes

Vill du jobba i ett ungt, socialt och drivet team med goda möjligheter att utvecklas och bygga en internationell karriär? Har du en hög social kompetens samt uppskattar att arbeta både självständigt och i grupp? Teamets sju likasinnade kollegor välkomnar dig med öppna armar. Vi söker dig som vill lite mer, har en positiv och flexibel inställning samt en hög känsla för service. Låter detta som det perfekta arbetet för dig? Vänta då inte med din ansökan utan sök omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Visumservice Sveriges räkning en visumadministratör. Visumservice erbjuder sina kunder hjälp med visumansökningar, arbetstillstånd, legaliseringar och översättningar. Deras kunder är alla som reser till länder där det behövs visum oavsett verksamhetsområde. Du välkomnas till kontoret på Linnégatan 76 i Stockholm där det idag arbetar 12 medarbetare varav två arbetar som chaufförer. Eftersom verksamheten växer önskar de nu välkomna ytterligare en kollega. För att trivas på bolaget tycker du om att spendera tid med dina kollegor både på och utanför arbetet. Ni arbetar hårt ihop men firar också era framgångar som team med sociala aktiviteter efter arbetsdagens slut.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visumservice Sverige. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som visumadministratör är du engagerad i att leverera god service och är en positiv problemlösare av rang. Det innebär att du kommer trivas med följande arbetsuppgifter:
 • Hantera telefonsamtal, mail och kundbesök
 • Administrera nya kunduppgifter i databasen
 • Kommunicera med ambassader, konsulat och myndigheter i såväl Sverige som utlandet
 • Kontrollera och handlägga visumansökningar för olika länder
 • Uppdatera Visumservice Sveriges hemsida med information från ambassader samt erbjuda support i enskilda fakturaärenden
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning.
 • Har 1-2 års erfarenhet av en liknande administrativ tjänst eller från ett serviceyrke där du kan påvisa att du levererat goda resultat under hög arbetsbelastning. Exempelvis kan du som söker arbetat i butik, kundtjänst eller med administrativa sysslor.
 • Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift eftersom Visumservice är en del av en internationell organisation samt att många av bolagets kunder även är engelsktalande.
För denna tjänst kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och personligt brev då Visumservice är mer måna om dina personliga egenskaper än dina praktiska erfarenheter. Det innebär bland annat att du som söker är glad, social och har en personlig mognad som gör att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Din personlighet präglas även av en noggrann och strukturerad sida vilket innebär att du som söker har en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare arbetar du proaktivt och självständigt samtidigt som du gärna hjälper dina kollegor om någon behöver din assistans. Då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög krävs det även att du är stresstålig. Du som söker är helt enkelt som klippt och skuren för en serviceroll!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: T-bana Karlaplan (Östermalm)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visumservice önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visumservice grundades 1989 och är idag en del av CIBI Visas, världens ledande företag inom konsulära tjänster med huvudkontor i Washington DC. Genom lång erfarenhet och mycket god kunskap till alla de olika ländernas ambassader, konsulat och regelverk, vet Visumservice hur de skall hjälpa sina kunder att få de handlingar som behövs i tid. Under 2016 genomfördes över 1,2 miljoner visas och arbetstillstånd. Idag har bolaget ca 70 kontor världen över och drygt 1400 medarbetare som dagligen arbetar med att serva kunderna. 75% av bolagen som återfinns på Fortune 500-listan föredrar Visumservice som just deras leverantör.