Serviceinriktad administratör med inriktning mot ekonomi till kyrkogårdsförvaltningen i Lidingö...

Serviceinriktad administratör med inriktning mot ekonomi till kyrkogårdsförvaltningen i Lidingö...

Är du på jakt efter ett jobb där du kan få användning av dina administrativa förmågor? Är du också en serviceinriktad och social person som trivs i ett jobb där du får ha mycket kontakt med människor? Då kan du vara rätt person för tjänsten som administratör i kyrkogårdsförvaltningen vid Lidingö Församling! Ta chansen och sök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Lidingö Församling som är belägna i vackra Kyrkviken på Lidingö. Kyrkogårdsförvaltningen behöver en person som kan arbeta med allmän administration, kundbemötande och enklare ekonomiarbete. 50 % av arbetet kommer att handla om bokningar och 50 % kommer att fokusera på tillhörande program, reskontraarbete och administration.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult vid kyrkogårdsförvaltningen i Lidingö Församling. Uppdraget kommer att pågå till och med April 2019. Det finns mycket goda chanser att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att ha en bred roll, där dina uppgifter innefattar kundbemötande, bokningshantering, ekonomiarbete och arkivering. Då kyrkogårdsförvaltningen hanterar mycket förfrågningar kring bokningar av aktiviteter kommer du att få arbeta mycket med att ta emot kunder och hantera bokningar, både personligen och över telefon.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och administrera bokningar samt arbeta i kyrkogårdsförvaltningens program
 • Sköta enklare arbete i kund- och leverantörsreskontra, det finns möjlighet att lära sig uppgifterna på plats
 • Agera avlastande i den allmänna administration som förekommer på kyrkogårdsförvaltningen
Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett arbete med mycket kundkontakt samtidigt som du får utlopp för din administrativa ådra. Tjänsten passar dig som är prestigelös och flexibel. Du hjälper gärna till där det behövs och bidrar med en positiv inställning på arbetsplatsen.

Vi söker dig som
 • Har god datorvana, framför allt inom MS Office-paketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, då arbetet kommer att ske på svenska
 • Har god systemvana
Det är meriterande om du

* Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Som person är du handlingskraftig och strukturerad för att kunna tag i uppgifter där det behövs och slutföra det du påbörjar. Vidare är du noggrann i dina uppgifter och kontrollerar gärna ditt arbete en extra gång för att undvika småfel. Du trivs också med att ha mycket kontakt med människor i ditt jobb, och ser alltid till att ge kunder och kollegor ett trevlig bemötande utöver det vanliga. Då många kunder kommer att ta kontakt för att boka begravningar är det viktigt att du har en social kompetens och bekvämlighet i att möta dem under en svår period.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Lidingö
 • Kontaktuppgifter: Fahim Gani
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lidingö Församlings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork