Service- och installationstekniker till Energipartner

Service- och installationstekniker till Energipartner

Veckan börjar med måndagsmöte tillsammans med ett trevligt gäng kollegor på kontoret i Bromma. Hur veckan ser ut därefter är beroende på vilka uppdrag som finns på agendan samt din egen planering. För rollen som service- och installationstekniker hos Energipartner är ingen dag den andra lik och problem är till för att lösas. Rollen passar dig med en känsla för teknik och som vill ha en rörlig vardag där du på sikt lär dig allt om värmepumpar. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Information om uppdraget

På Energipartner möts du av en familjär stämning. Det märker du av när du hälsar på kollegorna, när en annan tekniker inte tvekar att hjälpa till samt när du hör vilket hjärta som finns för företaget hos de anställda. Att företaget dessutom är en mycket framgångsrik och trygg aktör på marknaden gör att man stannar länge.

Nu söker Energipartner förstärkning till sitt teknikerteam och är ute efter dig med viljan, snarare än erfarenheten. Du tar plats bland sju andra tekniker och arbetar nära Helén vars roll är att fördela uppdrag och arbetsleda. Företaget är familjeägt och består idag totalt av 14 personer.

Du erbjuds
 • Stor frihet under ansvar genom att du ansvarar från A till Ö för dina uppdrag samt din planering
 • En trevlig stämning och kultur, där du snabbt kommer känna dig välkommen
 • Bra förmåner i form av bland annat pensionsförsäkring samt möjlighet till bonus
Arbetsuppgifter

I rollen som service- och installationstekniker kommer du åka runt till kunder runt om i Stockholm för att installera och serva deras värmepumpar. Du har fått dina uppdrag på mobilen och är den som ansvarar för utförandet samt återrapporteringen när du är klar. Antalet uppdrag du utför per arbetsdag kan variera eftersom problemen kan vara av både större och mindre karaktär. Eftersom du har en servicebil utgår du från hemmet men många åker in till kontoret i Bromma för att äta lunch.

Dina uppdrag finns i villor, bostadsrättsföreningar och företagslokaler. Du hjälper dem att få ordning på värmen, vilket i många fall gör dig till en räddare i nöden. Kundkontakt är därmed också en stor del av din vardag samtidigt som du bland annat meckar med element, installerar pumpar, felsöker och byter ut komponenter.
Din introduktion kommer bestå av att du åker med erfarna kollegor i ett par veckor för att lära dig grunderna. Däremot kommer din lärandeperiod sträcka sig flera år framöver, med tanke på omfattningen av olika tekniska lösningar som finns där ute i fastigheterna.

Vi söker dig som
 • Är händig och tekniskt lagd
 • Vet vad en värmepump eller ett värmesystem är samt har viljan att lära dig mer om området
 • Har goda kunskaper i svenska eftersom du dagligen kommunicerar med kunder på språket
 • Har B-körkort
Det är vidare meriterande om du har arbetat med kylteknik innan.

Som person är du:
 • Problemlösande genom att du ser möjligheter framför problem samt att du har lätt för att skapa dig en helhetförståelse när du går in i felsökningar
 • Kommunikativ eftersom du dagligen stöter på kunder med olika bakgrund och problem. Här är det viktigt att du går in med god service samt en framåtlutande och positiv inställning
 • Ansvarstagande eftersom du har ett arbete som ställer krav på att du slutför det du påbörjat samt tar ägandeskap för kundens upplevelse
 • Initiativtagande på så sätt att du har drivet, viljan och nyfikenheten till att hitta nya vägar framåt
 • Flexibel genom att du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter utan att det påverkar din arbetsprestation
Övrig information
 • Start: enligt överenskommelse
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: kontoret ligger i Bromma men eftersom du utgår hemifrån varierar arbetsplatsen i Stockholm med omnejd
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Energipartners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se