Service Desk medarbetare till livsmedelsföretaget Fazer!

Service Desk medarbetare till livsmedelsföretaget Fazer!

Har du ett tekniskt intresse och vill till en arbetsplats där varje dag inte är den andra lik? Till vår kunds härliga team i service desk söker vi en person som kommer att arbeta med IT-support. Ta chansen att få in foten i en stor koncern i livsmedelsbranschen och samtidigt få värdefull erfarenhet inom IT!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Fazers räkning en Service Desk Specialist till deras kontor i Vasastaden. Du kommer att arbeta med IT-administration och support av användarkonton, datorinstallationer samt support av applikationer och system mot verksamheten i de nordiska länderna. Du erbjuds en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med mycket skickliga kollegor och vara en del av en stark teamkänsla. I rollen kommer du att vara en del av IT-avdelningen och ha en nära relation till användarna.

Detta är ett tillfälldigt vikariat som initialt kommer sträcka sig 3-6 månader, men med chans till ytterligare förlängning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fazer. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Specialist kommer du att supportera företagets användare i IT-relaterade frågor via telefon och mail som hanteras med ett ärendehanteringssystem. Vidare kommer du att felsöka i system, hårdvara och nätverk tillsammans med övriga team på IT-avdelningen och även externa leverantörer.

Du kommer till exempel att:
  • Vara involverad i olika IT-relaterade projekt och utrullningar vid behov.
  • Hantera beställningar och installationer av mjukvara och hårdvara samt mobiltelefoner och hantera användarrättigheter.
  • Hantera leveranser av kommunikationslösningar (telefoni och data)
Tjänsten innebär en stor del personlig service gentemot användarna. Du kommer att introduceras av dina kollegor och förväntas kunna vara självgående efter några veckor.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av arbete från en liknande roll
  • Har goda kunskaper i Office 365 samt Active Directory
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Du har hög arbetsmoral, kan hantera stress, är noggrann och trivs med samarbete i grupp. Personligt intresse för datorer, flitighet och en vilja att lära dig mer kommer du komma långt på, nu är det upp till dig att visa att det är dig vi söker!

Förutom detta är det meriterande med kunskap i SAP.

Övrig infromation
  • Start: Augusti
  • Omfattning* Heltid, 3-6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Vasastaden, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är en koncern inom livsmedelsbranschen med drygt 15 000 anställda, ett familjeföretag som grundades i slutet på 1800-talet och som idag har verksamhet i åtta länder. De har många välkända varumärken under sig och behöver nu utöka sin IT-avdelning som supporterar personer i Sverige samt Norden.