Service Desk medarbetare till livsmedelsföretaget Fazer!

Service Desk medarbetare till livsmedelsföretaget Fazer!

Har du ett tekniskt intresse och vill till en arbetsplats där varje dag inte är den andra lik? Till vår kunds härliga team i service desk söker vi en person som kommer att arbeta med IT Support. Ta chansen att få in foten i en stor koncern i livsmedelsbranschen och samtidigt få värdefull erfarenhet inom IT!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kundens räkning en Service Desk Specialist till deras kontor på Kungsholmen. Du kommer att arbeta med IT-administration av användarkonton, datorinstallationer samt support av applikationer och system mot verksamheten i de nordiska länderna. Du erbjuds en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med mycket skickliga kollegor och vara en del av en stark teamkänsla. Som Service Desk administratör kommer du att vara en del av IT-avdelningen och ha en nära relation till användarna.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fazer.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Specialist kommer du att supportera företagets användare i IT-relaterade frågor via telefon och mail som hanteras med ett ärendehanteringssystem. Vidare kommer du att felsöka i system, hårdvara och nätverk tillsammans med övriga team på IT-avdelningen och även externa leverantörer.

Du kommer till exempel att:
  • Vara involverad i olika IT-relaterade projekt och utrullningar vid behov.
  • Hantera beställningar och installationer av mjukvara och hårdvara samt mobiltelefoner och hantera användarrättigheter.
  • Hantera leveranser av kommunikationslösningar (telefoni och data)
Tjänsten innebär en stor del personlig service gentemot användarna. Du kommer att introduceras av dina kollegor och kan vara självgående efter några veckor.

Vi söker dig som

För denna tjänst ska du ha minst ett års erfarenhet från en liknande roll. Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Du har hög arbetsmoral, kan hantera stress, är noggrann och trivs med samarbete i grupp. Eftersom arbetet innebär mycket personlig kontakt, är det krav på goda kunskaper både i svenska och engelska. Personligt intresse för datorer, flitighet och en vilja att lära dig mer kommer du komma långt på, nu är det upp till dig att visa att det är dig vi söker.

Förutom detta är det meriterande med kunskap i systemen Office 365, powershell och SAP samt en förståelse för restaurangbranschen. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbeten är det självklart ett stort plus.

Övrig information
  • Start: Maj
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning
  • Placering: Stadshagen, Kungsholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kFazers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är en koncern inom livsmedelsbranschen med drygt 15 000 anställda, ett familjeföretag som grundades i slutet på 1800-talet och som idag har verksamhet i åtta länder. De har många välkända varumärken under sig och behöver nu utöka sin IT-avdelning som supporterar personer i Sverige samt Norden.