Servertekniker till stort IT-konsultbolag

Servertekniker till stort IT-konsultbolag

Detta är rollen för dig som vill arbeta i en utmanande position inom ett område med hög förändringstakt på en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Du får möjligheter till professionell utveckling i en teamorienterad organisation och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa värde.

Information om uppdraget

Som serverspecialist kommer du arbeta i en varierad roll i flera olika projekt. Du kommer jobba nära kunder och kundteam som problemlösare och projektresurs. Du kommer ha nära samarbete med andra experter, arkitekter och projektledare i olika projekt, såsom transitering/transformationsprojekt eller mindre förändringsprojekt. För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett stort intresse för IT och intresse av att arbeta med Windows-servrar och/eller Linux/Unixservrar.

Arbetsuppgifter

I denna roll kan arbetsuppgifterna innebära:
  • Arbeta med applikationsinstallation/konfigaration
  • Arbeta med felsökning, OS och applikation.
  • Arbeta med serverinstallation/serverkonfiguration
  • Arbeta med AD konfiguration
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet eller utbildning inom inom Servermiljöer
  • Har kunskap inom de grundläggande områdena inom IT-infrastruktur med fokus på server
  • Har erfarenhet av Linux
  • Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska då både språken används i arbetet
Vi blir extra intresserade om du har certifieringar inom nätverk eller om du har har erfarenhet av Active Directory

Som person är du positiv och är professionell i din framtoning. Du kommer gärna med förslag på hur man kan effektivisera arbetetsuppgifter och processer. Vidare har du en god förmåga att förmedla komplexa lösningar på ett enkelt sätt. Du arbetar proaktivt och trivs i föränderliga miljöer. Du har ett självständigt arbetssätt där du kan prioritera ditt arbete mellan flera olika samtida uppdrag.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork