Server Operations Consultant till IT-tjänsteföretag!

Server Operations Consultant till IT-tjänsteföretag!

Brinner du för teknik och vill bredda dina kunskaper? Vill du arbeta på en arbetsplats där du kallar dina kollegor för kompisar? Just nu har du chansen att bli en del av vår kund i rollen som Server Operations Consultant. Hos vår kund kommer du få chans att bli en del av ett härligt team samt bredda dina kunskaper tillsammans med dina kompisar och företagets kunder. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Server Operations Consultant. Vår kund är ett IT-tjänstebolag som arbetar med att skapa mervärde för deras kunder genom professionalism, kompetens och partnerskap. De ser värdet i sina medarbetare och arbetar därför kontinuerligt med att bibehålla och utveckla sina anställda så att du hela tiden utmanas. Utöver att arbeta i en dynamisk miljö så erbjuds du en inkluderande miljö som ger dig möjlighet att trivas och att ha roligt på jobbet!

Då vår kund fortsätter att växa behöver de nu utöka sitt team inom Sourcing med en ny medarbetare. I rollen som Server Operations Consultat kommer du att få jobba mot företagets kunder. Då de hela tiden vill ligga i framkant när det gäller verktyg, automatisering och effektivisering erbjuds du en unik chans att arbeta i en föränderlig miljö där de kommit långt i arbetet med automatisering av bland annat patch- och logghantering. Du kommer arbeta med att sköta kundernas drift och hantera inkommande incidenter. Utöver det kommer du att arbeta i olika IT-projekt, t. ex. implementerings- eller utvecklingsprojekt.

Du erbjuds
 • En utvecklande roll på en arbetsplats som satsar på dig! De har expert kompetens inom flera olika områden vilket ger dig möjligheten att hitta din väg hos vår kund!
 • Flexibla arbetstider
 • Härliga kollegor på ett växande bolag
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Larmhantering
 • Drift och uppdrag i centralt managerade kundmiljöer
 • Olika tycker av IT-projekt
Vi söker dig som
 • Har flera års erfarenhet av liknande roll där du arbetat med drift av flera olika miljöer
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har en utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet
 • Har kunskap inom infrastruktur
 • Har arbetat i Active Directory och remoteverktyg
 • Har arbetat med hantering av driftmiljöer
 • Har kompetens inom Microsoft Windows Server
Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av en liknande roll sen tidigare och har intresse för att arbeta med Cloud-tjänster.

Som person tror vi att du är teamplayer som tycker om att dela med dig av kunskap till dina kollegor. Vi tror också att du är driven och brinner för att lära dig nya saker. Vi tror också att du har en god struktur i ditt arbete och är fleixbel i ditt arbetssätt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se