Sergel söker junior integrationsspecialist till nyckelposition

Sergel söker junior integrationsspecialist till nyckelposition

Har du ett intresse av att arbeta med databaser och samtidigt vill arbeta i en kommunikativ roll? Rollen som junior integrationsspecialist är en mycket viktig och central roll för Sergels verksamhet där du kommer att få arbeta i en bred och spännande roll. Detta är därför en unik möjlighet för dig att hamna på ett företag som verkligen vill satsa och vara med i din långsiktiga utveckling. Du kommer vidare till ett team med mycket humor, hjärta och kompetens som gör att man längtar till nästa arbetsdag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en integrationssspecialist på heltid hos Sergel.

Sergel är marknadsledande inom finansbranschen och erbjuder sina kunder kredithanteringstjänster i form av inkasso, kravhantering och betalningstjänster. De är verksamma i hela Norden och Baltikum och har över 360 anställda. I rollen som junior integrationsspecialist kommer du att strukturera och mappa data samt integrera data i interna såväl som externa system.

För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i rollen på bästa sätt kommer du att få en introduktion om verksamheten och arbetsrollen. Utöver introduktionen kommer löpande kompetensutveckling inom applikationer och system att ske. Du kommer vidare att tillhöra ett team om åtta personer som är seniora i sina roller som kan stötta upp med sin kompetens men där det också finns möjlighet att få stöttning av personer inom samma roll från de nordiska länderna. Teamet är ett härligt team som har mycket humor och strävar alltid efter att skapa en varm och lättsam stämning på arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel. Uppdraget kommer att vara på heltid men där vi ser en långsiktighet i uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior integrationsspecialist kommer du succesivt få växa in i rollen och på så vis finns stora utvecklingsmöjligheter. Till en början kommer du att delta i planerings- och testfasen av Sergels processer samt integrationer. När du lärt känna deras plattform och integrationer bättre kommer du få ansvara över att implementera olika tekniska lösningar som du har utformat samt säkerställa integrationen i både interna processer såväl som till externa kunder. Du kommer också få vara med och påverka de arbetsprocesser och verktyg i löpande dialog tillsammans med leverantör.

Du kommer till exempel att:
 • Designa, implementera och övervaka interna integrationer och kundintegrationer
 • Säkerställa att pågående IT-projekt uppnår de krav som finns från interna och externa parter
 • Bygga mappingprogram som kan hantera stor mängd data och som sedan kan selektera ut viktig information som affärssystemet kan hämta
 • Stötta kunder i frågor som rör implementering av integrationer
 • Vidareutveckla arbetsprocesser, applikationer och system
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill fördjupa dina tekniska kunskaper inom XML, SQL och integrationer. I denna roll kommer du få löpande kompetensutveckling som säkerställer att du får utvecklas i din roll då vi söker dig som vill arbeta med detta långsiktigt.

Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning såsom systemvetare alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Har intresse och förståelse för MS SQL och XML då arbetet kommer att omfatta dessa språk
 • Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift då all kommunikation sker på dessa språk
 • Har ett intresse för teknik och integrationer och detta motiverar du väl i din ansökan
Det är meriterande om du har haft något projekt, praktik eller annan arbetslivserfarenhet inom integration och XML.

Som person är du driven, självgående och tar ansvar för din egen utveckling. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga då det i arbetet innebär mycket kundkontakt lokalt såväl som globalt. Vidare värdesätter du hög kvalitet och är således strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt då man kommer att bearbeta stora mängder data som kräver att du är noggrann.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sergel är ett företag som erbjuder kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum. De startades 1988 av Televerket och har nu kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med över 360 anställda. Sergels fundament grundar sig på människor och deras unika förutsättningar som de kallar för det goda kundmötet. Ett synsätt som gett Sergel förtroendet att hantera de största volymerna i branschen och således gjort dem till en marknadsledande aktör med starkt fokus på tillväxt.