Sergel söker en junior Systemspecialist

Sergel söker en junior Systemspecialist

Sergel står inför en stor systemförändring och i rollen som Systemspecialist får du arbeta med de flesta delarna i det. Det är en central roll för Sergels verksamhet där du kommer arbeta brett med alla aspekter av mjukvaran samtidigt som du har mycket kontakt internt såväl som externt. Detta är en möjlighet att komma till ett företag som verkligen vill satsa på dig och vara med i din långsiktiga utveckling. Du kommer till ett team med mycket humor, hjärta och kompetens som gör att man längtar till nästa arbetsdag!

Information om uppdraget

I rollen som Systemspecialist kommer du bli en del av ett nytt team om tre personer som ska jobba med Sergels viktigaste system. Du kommer jobba med införandet av det nya systemet och när det är gjort kommer du fortsätta löpande arbete kring det. Du blir involverad i alla delar av utvecklingscykeln inklusive kravanalys, lösningsdesign, implementering, testning, leverans och underhåll.

Detta är en möjlighet att utvecka ditt affärstänk och få jobba i ett stort projekt som påverkar samtliga av Sergels kunder. I denna roll får du dessutom bli en del av ett härligt team som har mycket humor och strävar alltid efter att skapa en varm och lättsam stämning på arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel. Uppdraget är på heltid och sträcker sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Systemspecialist kommer du ha en vardag där det händer mycket saker hela tiden. Du kommer ha många olika kontakter internt såväl som externt. För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i rollen på bästa sätt får du en introduktion i hur verksamheten fungerar samt i dina arbetsuppgifter. Utöver introduktionen kommer löpande kompetensutveckling inom applikationer och system att ske.

Några exempel på arbetsuppgifter:
 • Designa, implementera och övervaka interna integrationer och kundintegrationer
 • Säkerställa att pågående IT-projekt uppnår de krav som finns från interna och externa parter
 • Stötta kunder i frågor som rör implementering av integrationer
 • Löpande arbete med systemet
 • Vidareutveckla arbetsprocesser, applikationer och system
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT alternativt arbetslivserfarenhet inom beskrivet område
 • Har förståelse för SQL och XML då arbetet kommer att omfatta dessa språk
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska flytande i tal och skrift då all kommunikation sker på dessa språk
Det är starkt meriterande om du har jobbat i en liknande bransch samt om du har goda kunskaper i xPath, C#.NET, Python, Java eller Javascript.

Som person är du driven, självgående och tar ansvar för din egen utveckling. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Du värdesätter hög kvalitet och är således strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse dock senast april
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Adolf Fredriks kyrkogata 8 vid Hötorget i Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sergel är ett företag som erbjuder kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum. De startades 1988 av Televerket och har nu kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med över 360 anställda. Sergels fundament grundar sig på människor och deras unika förutsättningar som de kallar för det goda kundmötet. Ett synsätt som gett Sergel förtroendet att hantera de största volymerna i branschen och således gjort dem till en marknadsledande aktör med starkt fokus på tillväxt.