Senior valideringsingenjör till växande teknikbolag!

Senior valideringsingenjör till växande teknikbolag!

Vår kund är ett medelstort konsultföretag som arbetar med projekt av varierad storlek och komplexitet främst inom Sverige. Företaget är specialiserade på design av produktionsanläggningar och täcker in alla kompensområden som processdesign, automation, industriell IT och validering/kvalitetssäkring inom processindustrin. Vi söker dig som vill in på stora intressanta teknikbolag som konsult men fortsatt bibehålla din grund i ett familjärt bolag med startup känsla! Sök tjänsten omgående då vi är igång med rekryteringen!

Information om uppdraget

Academic Work söker en senior valideringsingenjör till vår kund och deras avdelning Q&V (Quality & Validation). Företaget fortsätter att växa och behöver utöka med ytterligare en valideringsingenjör till deras Stockholmskontor.

Du erbjuds

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig.
 • Tillsvidare anställning (provanställning 6 mån)
 • På sikt anställning hos vår kund (förutsatt att alla parter är nöjda)
 • Interna utbildningar
 • Gedigen introduktion
Läs mer om vårt generella konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som valideringsingenjör kommer du arbeta med kvalificeringar/valideringar i projektform, både i projekt inhouse men också ute hos vår kunds kunder som främst befinner sig i Stockholm med omnejd. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med kravidentifieringar, planering och genomförande av kvalificeringar/valideringar.

Du kommer till exempel att:
 • Planera, utforma och genomföra kvalificeringar/valideringar såväl ute hos kund som i internprojekt
 • Agera mentor för dina yngre kollegor inom avdelningen Q&V
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett mindre företag i uppstartsfas där du får möjligheten att påverka din roll och växa med företaget. Gruppen du kommer ingå i består av ett team som besitter hög kompetens inom området och du kommer bli en del av en kunskapsorienterad organisation med kärnvärdena samarbete, utveckling, kvalitet och pålitlighet. Personligt engagemang värderas högt och vår kund lägger stor vikt vid att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker dig som
 • Har ett par års erfarenhet som validering- eller utvecklingsingenjör gärna inom Life science, livsmedel eller processindustri
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning
 • Är van vid att planera, utforma, genomföra, dokumentera och avrapportera testaktiviteter
 • Har goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska då båda språken används dagligen på företaget
Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av kvalitetsutveckling

Som person är du:

Noggrann och har ett högt fokus på kvalitet. Vidare är du flexibel och lösningsorienterad samt trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du värderar långsiktiga relationer med kunder och vill driva dina projekt så effektivt som möjligt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se