Senior strategisk inköpare till internationellt elektronikbolag!

Senior strategisk inköpare till internationellt elektronikbolag!

Nu söker vi en senior strategisk inköpare som vill gå in och vara med och påverka samt utveckla affären hos en av våra stora kunder inom elektronik! Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till ett av de bolag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Hos dem utmanas du varje dag - vill du bli en del av deras fortsatta resa? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I rollen som strategisk inköpare kommer huvudmålet vara att säkra vår kunds materiella behov och minska kostnaderna för hela segmentomsättningen så att kvalitets-, hållbarhets- och leveransmålen uppnås. Detta kommer ske i ett nära och bra samarbete med deras interna kunder.

Du kommer att ansvara för all pågående affärsverksamhet samtidigt som du driver, utmanar, utvecklar och optimerar kunds globala leverantörsbas inom dina segment. Bland dina huvuduppgifter kommer samtidigt att skapa och driva strategiska planer och aktiviteter för att förbättra kvalitet, leveransprecision och totalkostnad för ditt produktsortiment.

Du kommer vidare att leda leverantörsförhandlingar, presentera resultat och beslut och sluta kommersiella avtal för att skapa bästa möjliga värde. Ett nära och internt samarbete är nödvändigt för att uppnå bästa resultat och säkerställa behoven och kraven för ditt område och för företaget.

Vår kund står idag inför en förändringsresa och om du vill vara med och påverka och förbättra deras arbete internt - då är det dig vi söker.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
  • Civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot industriell ekonomi, mekanik, maskinteknik, produktion eller annat relevant område.
  • Minimum 5 års erfarenhet av strategisk inköp i ett medelstort industriföretag eller liknande.
  • Omfattande kunskap i sourcing.
  • Erfarenhet från teknisk produktutvecklingsindustri.
  • Talar och skriver flytande engelska och svenska.
Det är en fördel att ha erfarenhet av affärs- och outsourcingprojekt i en internationell miljö och om du har erfarenhet av projektledning.

Som person tror vi att du är en lagspelare med naturliga ledarskapsförmågor. Du är positiv, kommunikativ och har en pedagogisk, kreativ och proaktiv inställning till utmaningar och som alltid jobbar med starkt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, ser lösningar istället för problem. Det är också mycket viktigt att du känner dig bekväm med att ställa krav och att du kan utmana dina intressenter och leverantörer vid behov. Du är välorganiserad och analytisk, trivs i högt tempo och dynamisk miljö.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Stockholm, Täby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se