Senior beredningsledare till IP-Only!

Senior beredningsledare till IP-Only!

IP-only arbetar med att utveckla kommunikationsinfrastruktur för att möjliggöra digitaliseringen, detta främst med hjälp av fiberutbyggnad runtom i Sverige. Dina framtida kollegor är på jakt efter dig som vill vara med i en viktig funktion i organisationen som beredningsledare. Här får du möjlighet att tidigt axla stort ansvar genom att driva och kvalitetssäkra processer, samtidigt som du får nyttja dina sociala färdigheter i en fartfylld arbetsdag där din erfarenhet är av största vikt. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

IP-Only är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. Hållbar utveckling för IP-only handlar om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv.

Som beredningsledare arbetar du i en operativ verksamhet med att projektleda processflödet från början till slut. Du får agera kravställare och stöd mot såväl interna som externa resurser. Du kommer även arbeta kvalitetssäkrande genom att säkerställa att alla resurser har det som krävs för att lyckas och agera proaktivt genom att uppmärksamma hinder och risker innan dem uppstår. Beredningsfasen i leveransprocessen slutar med att entreprenör är upphandlad och att feedback på beredningsarbetet för det specifika beredningsprojektet är inhämtat.

Du erbjuds

Frihet under ansvar och möjlighet att påverka processer och strukturer

Ett långsiktigt uppdrag på ett bolag som värnar om din utveckling och trivsel

En tjänst där du får utmana och stötta funktionerna att i beredningsfasen optimera Bussiness Case och prova nya vägar för att driva projekten till investeringsbeslut och upphandling av entreprenader

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Utveckla processtegen i beredningsprocessen, skapa struktur och uppföljning samt checklistor för att effektivisera arbetssätt i samarbete med berörda funktioner

Säkerställa att tidsplan håller så som utlovat med hänsyn till regionens prioriteringar

Driva och säkerställa att arbetsuppgifter följs enligt processen och koordinera arbetsflödet

Bjuder in till kontinuerliga uppföljningsmöten med internt och externt inblandade parter för att säkerställa processflödet

Granska projekthandlingar samt att det tas med under processen.

Vi söker dig som

Har minst 4 års erfarenhet inom området med förståelse för affär såväl som entreprenadjuridik

Har arbetat med projektledning, med fördel inom området

Har god systemvana och förmåga att visualisera utmaningar och förbättringsmöjligheter

Har B-körkort

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Som person är du:

Samarbetsvillig och har lätt för att knyta kontakter

Ansvarstagande

Kommunikativ

Övrig information

Omfattning: Heltid, 40h/v

Placering: Stockholm

Geografisk område för projekt: Region NorrSyd = Värmland, Dalarna, Västmanland, Gästrikland.

Du kan räkna med att cirka 25 % av din arbetstid kommer att vara på annan ort än huvudkontoret. Just nu är det obligatoriskt att arbeta hemifrån med anledning av Corona.

Resor: 2-4 resor i månaden, mestadels Kristinehamn, Västerås och Gävle och i enstaka fall Östersund.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se