Senior SEM-specialist till Beet

Senior SEM-specialist till Beet

Om du brinner för digital marknadsföring och vill växa till din fulla potential är Beet arbetsplatsen för dig. Beet erbjuder dig som Senior SEM-specialist en fantastisk utvecklingsmiljö med stort fokus på kunskap och kvalitet. Vill du ta nästa steg inom din expertis? Vänta då inte med att söka!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Senior SEM-specialist till Beet. Beet är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med kontor vid Kungsträdgården. De är 22 personer i dagsläget och fortsätter växa och bredda sin redan höga kompetensnivå.

Beet har en kultur där fokus ligger på kunskap och ett kvalitativt arbete. Det tar sig uttryck både i själva arbetsmetodiken och angreppsätt såväl som den höga standaren på allt från kontorslokalerna till kaffet. Som ett mindre företag har de möjlighet att vara lyhörda och anpassningsbara för nya idéer och förslag. Stämningen och gemenskapen är mycket god och det är en arbetsplats där man tar hand om varandra. Beet ser sitt arbete som ett digitalt hantverk och jobbar med en kombination av möjligheterna med tekniska system och tillförandet av mänsklig intelligens. Mycket hjärta och själ läggs ner i arbetet.

Du kommer att tillhöra ett team med erfarna och mycket kompetenta kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Beet.

Arbetsuppgifter

Som Senior SEM-specialist jobbar du med kunduppdrag mot företag från en mängd olika branscher där du ansvarar och tillser ett ytterst optimerat resultat i SEM-kanalen.

Du arbetar till exempel med:
 • Ansvara för optimering av kampanjer mot uppsatta KPI-mål för maximal ROI
 • Hantera, planera och optimera kontostruktur (Google Ads / Bing Ads)
 • Skapa och uppdatera annonser/kampanjer med relevanta keywords
 • Löpande keyword-/beteendeanalyser
 • Ansvara för bid-management
 • Ansvara för rapportering, kostnadskontroll, analys av utfall och resultat
 • Ansvara för A/B-testning för optimering
 • Löpande utföra konkurrentanalyser
 • Hitta kreativa lösningar för att optimera försäljningen av SEM-trafik
 • Kontinuerligt identifiera tillväxtmöjligheter, testa hypoteser och implementera vinnande alternativ
Tjänsten passar dig som vill komma till ett växande, lite mindre företag där du får en miljö med goda förutsättningar att utveckla dina kunskaper och påverka resan framåt.

Vi söker dig som
 • Har minst fyra års erfarenhet inom SEM
 • Har erfarenhet av att hantera och leda komplexa, prestationsorienterade marknadsstrategier.
 • Är framåtlutad och levererar ett innovativt arbete som sätter ribban för alla runt dig.
 • Strävar efter att kontinuerligt lära och behärska den senaste tekniken och ser nya möjligheter
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då du har daglig kontakt med kunder och kollegor på båda språken
Det är meriterande om du har kunskaper i finska, norska eller danska. Tidigare erfarenhet från Search Ads 360 (DoubleClick Search) ses som ett stort plus.

Som person är du en som till stor del drivs av nyfikenhet och viljan att hela tiden utvecklas. Du har en god förmåga att strukturera och göra prioriteringar i ditt arbete och levererar ett resultat på högsta kvalitetsnivå.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kungsträdgården, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beet är fullservicebyrån som hjälper sina kunder att växa i ett digitalt landskap. Alla insatser och aktiviteter styrs av data mot ett mätbart mål, oavsett mediekanal. På Beet kommer du att arbeta tillsammans med ett team av erfarna och drivna marknadsföringsspecialister som alltid sätter kvalitet och det datadriva först. Samtliga roller bygger till stor del på eget ansvar men utgör en del av ett större team med mycket god sammanhållning. De tror på kunskapsauktoritet och lämnar stor frihet för egna initiativ och utveckling.