Senior Operations Manager till världsledande musikstreamingföretag

Senior Operations Manager till världsledande musikstreamingföretag

Här kommer du ansvara för att driva projekt i en internationell miljö tillsammans med deras techteam. Då kan det vara dig som är ambitiös, innovativ och som gillar att kommunicera med stora kontaktytor och har erfarenhet som managementkonsult.
CV ska in på engelska!

Information om uppdraget

Vi söker nu för vår kunds räkning en person som vill arbeta i en dynamisk miljö med att utveckla och förbättre plattformen. Platformavdelningen skapar det teknologiska ekosystemet som gör det möjligt för vår kund att lära sig och leverera snabbt till sina kunder.

Du kommer tillhöra ett team som består av åtta organisationsenheter (så kallade stammar) som återspeglar kunders behov- från de gemensamma strategierna för att stödja och anpassa hantverk och praktik för designers, ingenjörer, forskare och datavetare.

Du har nu möjlighet att få in foten på ett digitalt företag som är världsledande inom sin bransch och som brinner för att erbjuda den bästa musikstreamingtjänsten i världen.

Vår kund sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Stockholm. Här har du möjligheten att få arbeta hos ett av världens mest attraktiva bolag i en härlig internationell miljö!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Denna roll är att stötta plattformsoperationschefen för att driva förändringar och förbättringar med plattformmissionsteamen. Du kommer exempelvis fokusera på:
  • Teamplanering och samarbete mellan företag
  • OKR-process och uppföljning
  • Rekrytering, onboarding och framsteg mot årligt mål i samarbete med vår kunds
Talent Acquisition-team
* Jobba med förbättringar för att stötta deras åtta underenheter / stammar

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • För att lyckas med denna roll måste du ha cirka 5-8 års erfarenhet av att arbeta som managementkonsult
  • Erfarenhet och förståelse av teknik
CV ska in på engelska!

Du måste kunna driva förändring med autonoma enheter och kunna påverka och övertyga människor att gå mot en framtida stat. Det är också viktigt att ha en inställning till arbete, uppdrag och uppgifter utan prestige.

Som person gillar du att kommunicera och hålla presentationer och besitter därtill en god kommunikationsförmåga. Du har vidare lätt för att samarbeta med andra, gillar att komma med innovativa lösningar på problem och är orädd i ditt arbete.

Övrig information
  • Start: 13/1
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se