Senior .Net-utvecklare till Voyado

Senior .Net-utvecklare till Voyado

Har du några års erfarenhet av utveckling, gillar att experimentera med tekniken och vill dela dina skills med ditt team så har du hittat rätt. Voyado förespråkar en öppen och lättsam miljö med autonoma utvecklingsteam som värdesätter samarbete. Med Voyado förvandlas traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande - Making brands easy to love. Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Voyados AI lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailers med hög precision kan kommunicera mer personligt och relevant vid varje enskild kundkontakt (och de har just nu ca 60 miljoner konsumenter i Voyado som befinner sig i mer än 120 länder). Kunderna inkluderar: Mio, NetOnNet, Casall, Rusta, Apoteket, Mekonomen, Jollyroom, med flera.

För Voyado är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur dom utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och deras arbetssätt är en självklarhet! De arbetar med allt från usability och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny tech som ofta visar sig på deras regelbundna labbdagar där Voyado experimenterar under fria former.

Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam (fördelat på de tre orterna Åre, STHLM och Norrköping) på ca 35 personer som är organiserade i mindre subteam.
Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla nya features, vidareutveckla befintliga, enligt kanbanfilosofi, med kontinuerliga uppdateringar av produkten (releaser varannan vecka).

Du erbjuds
 • Ett modernt och fint kontor med skidtema
 • Att bli välkomnad till ett bolag som växer i rask takt
 • Stora möjligheter att vidareutvecklas
Arbetsuppgifter

Hos Voyado får du arbeta med utveckling med övervägande tyngd i backend och din verktygslåda kommer bl.a. att bestå av Visual Studio, .NET, C#, SQL Server, Git och olika tjänster i Azure. Teamen hos Voyado är autonoma, teknikoberoende och går mot att utveckla microservices där de utvärderar bästa lösningen. Ska vi använda Kubernetes eller Service Fabric? Vad passar bäst för det vi vill uppnå? Dessa typer av frågeställningar kommer så klart även du att få bidra i.

Vi söker dig som
 • Akademisk utbildning med programmeringsinriktning, alternativt självlärd
 • 5+ års erfarenhet som utvecklare inom Visual Studio, C#, .NET, Microsoft SQL Server
 • Obehindrat behärskar engelska och svenska i tal samt skrift, då båda språken används i tjänsten
Det är extra bra om du:
 • Trivs i Fullstack-rollen och har provat på olika JS-bibliotek, ramverk, HTML, CSS m.m.
 • Har erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar, t.ex. Azure eller Amazon
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, direktrekrytering
 • Placering: Hammarby sjöstad, Lumaparksvägen 9
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Voyados önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Voyado är den ledande SaaS-plattformen i Norden för marketing automation och lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailers med hög precision kan kommunicera mer personligt och relevant vid varje enskild kundkontakt. Med Voyado förvandlas traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande - Making brands easy to love. Kunderna inkluderar bland annat: Daniel Wellington, Ideal of Sweden, Casall, Apoteket, Mio, Kicks, med flera.