Senior Contract Manager

Senior Contract Manager

Har du 3-5 års erfarenhet av att arbeta med kontrakt? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en internationell miljö? Är du dessutom organiserad i ditt arbete och gillar struktur? Sök tjänsten som Senior Contract Manager redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Senior Contract Manager för vår kunds räkning. Som Contract manager kommer du arbeta med utvecklingen av projekthantering. Du kommer att arbeta med ett erfaret team som arbetar strategiskt. I ditt arbete kommer du att samarbeta med en dedikerad projektledare. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära koordinering mellan projekt och kunder, ansvara för informationen i kontrakten och strukturera den. Vår kund är internationell och det är därför meriterande om du har erfarenhet av arbete i internationell miljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Senior Contract manager kommer du att ansvara för att strukturera och ta fram information i kontrakt. Du kommer att arbeta inom flera projekt samtidigt och koppla in flera gränssnitt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med översättning av kontrakt
 • Svara på grundläggande frågor internt
 • Koordinera mellan projekt och slutkunder
Tjänsten passar dig som uppskattar att ha flera bollar i luften. Du har erfarenhet av arbete i internationell nivå och vill ta nästa steg i din karriär.

Vi söker dig som
 • har 3-5 års dedikerad erfarenhet av kontrakt
 • har tidigare erfarenheter inom infrastruktur eller entreprenadarbeten
 • ingående kännedom av ABT06 eller ABT09
 • talar och skriver obehindrat på engelska
Det är meriterande om du
 • har en del erfarenhet av avtalsrätt
 • har arbetat med översättning
 • talar franska
 • har erfarenhet i Sharepoint
Som person är du strukturerad och organiserad i ditt arbete. Du har en förmåga att prioritera det viktigaste och känner till databasprogram inom kontrakt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork