Sem kampanjer på Google & Bing + Du = Sant? Bli Eniros Campaign Manager!

Sem kampanjer på Google & Bing + Du = Sant? Bli Eniros Campaign Manager!

Varje månad har Enirokoncernens digitala tjänster i genomsnitt 23,2 miljoner unika besökare som gör 70,6 miljoner sökningar. Då Eniro växer så det knakar är det nu deras tur att söka för att hitta en ny, rätt medarbetare! Är du en god kommunikatör med intresse för digital marknadsföring och har erfarenhet av att Google AdWords och Analytics kan du vara personen de söker! Kom in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eniros räkning en Campaign Manager med intresse för digital marknadsföring. Då Eniro ser ett växande behov är detta en långsiktig position som inleds med 6 månaders provanställning som konsult via Academic Work.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eniros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eniro.

Arbetsuppgifter

Som Campaign Manager kommer du att ingå i ett team om ca 10 medarbetare där det arbetas med olika delar inom digital marknadsföring och produktion av grafiskt online-material för små och medelstora kundföretag, tex frisörer eller bilverkstäder. I rollen kommer du skapa samt optimera SEM kampanjer och dess resultat för att säkerställa en hög kvalité och närvaro online.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa sökordskampanjer på Google & Bing
 • Följa upp kampanjresultat
 • Ha telefonmöten med kund kring produktion och kampanjplanering
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i ett team men ha ansvar för och äga dina egna processer. Du kommer att ha mycket stöd och samarbete tillsammans med säljavdelningen och ansvarar för att leverera det bästa digitala landskapet för kunderna! Är du en person som tycker om att komma med förslag på förbättring och effektivisera befintliga processer kommer dina åsikter tacksamt att tas emot då det är väldigt högt i tak på Eniro och i teamet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, media, webb eller liknande.
 • Har ett intresse för digital marknadsföring och en vilja att lära dig mer
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat i andra CRM- och kampanjhanteringssystem
 • Har erfarenhet av att arbeta med Google AdWords och Analytics
 • Har kunskaper i de övriga nordiska språken
Som person är du ansvarstagande och lyhörd för dina kollegor och kunder. Att vara utåtriktad och serviceminded är viktigt då man kommer ha mycket kontakter både internt och externt. Du bör naturligtvis tycka det är kul att producera hemsidor och digitalt material!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Eniro är specialiserat inom lokalt sök och informationen i Eniros databaser är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden.