Second line support till St Gobain!

Second line support till St Gobain!

St Gobain söker nu sin nästa stjärna som kan börja relativt omgående. Är du en person som är social, gillar att ta för dig och vill jobba brett inom olika tekniska problem? Har du kanske jobbat med first line och vill ta nästa steg? Då är det här den rätta utmaningen för dig!

Information om uppdraget

St Gobain har idag 14-15 bolag där man i denna tjänst kommer att supportera alla. Bland annat Dahl som är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen.
Du kommer att tillhöra ett team som består av 6 personer där ena sidan jobbar med first line och andra med second line. Alla ärenden som inte går att lösa via first line som tar längre tid än 15 min kommer att hanteras av second line och det är där du kommer in i bilden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos St Gobain. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader och därefter utvärderar vi om båda parter är nöjda och då finns god chans till förlängning och överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
  • Göra felsökning av mjukvara och hårdvara
  • Jobba med fjärrstyrning och ta över datorer
  • Ta över de ärenden som kommer från first line och lösa dom
  • Supportera till alla St Gobains bolag (ca 15 st)
  • Jobba med AD-installation av programvaran
Tjänsten passar för dig som är intresserad av teknik och har lätt för att lära dig. Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor, du är noggrann och gillar såklart att hjälpa andra att lösa problem.

Vi söker dig som
  • Har jobbat inom någon typ av support sedan tidigare
  • Känner till och vet hur AD-installation av programvara fungerar
  • Kunskap inom office-paketet
  • Kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska då tjänsten kräver det
Vi ser det som mediterande för tjänsten om du även har kunskap inom VAN och LAN
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saint Gobain designar, tillverkar och distribuerar material och lösningar som är viktiga för oss alla och vårt välbefinnande, både nu och i framtiden.

Globalt finns Saint Gobain i 67 länder med över 170 000 anställda. Gruppen mobiliserar företagens kompetens och erbjuder en rad lösningar för byggnader som är komfortabla, mer energieffektiva och trivsammare att leva i varje dag.

Saint Gobain har varit verksamma i Norden och Baltikum under de senaste 50 åren. Först kom glasverksamheten in i Norden och Baltikum följt av en gradvis expansion inom tillverkning av byggmaterial och byggdistribution.

Idag sysselsätter Saint-Gobain 13 000 personer över 100 företag i regionen. I Sverige finns ett 40-tal Saint-Gobain företag med 3 650 anställda.