Scrum-master till Tele2

Scrum-master till Tele2

I en hårt konkurrensutsatt verksamhet har Tele2 under flera år varit ett av flaggskeppen inom den ständigt växande telekombranschen. De söker ständigt nya talanger och medarbetare för att tillsammans fortsätta leverera förstklassiga tjänster och produkter till sina kunder. I rollen som SCRUM-master får du inte bara coacha och motivera dina medarbetare, utan även möjlighet till att utveckla interna processer och bli en del av ett företag där karriärvägarna är många.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en SCRUM-master. Vår kund tillhör de största aktörerna på marknaden inom Telecombranschen och arbetsmiljön präglas av varierande arbetsuppgifter och mycket god gemenskap. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Kista där öppna arbetslandskap och stor personalstyrka bidrar till en härlig stämning!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tele2. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som SCRUM-master kommer du säkerställa leverans av kreativa och effektiva lösningar som möter kundernas krav. Uppdraget görs i nära samarbete med produktägare, marknadsavdelning, kundserviceavdelning och utvecklare. Uppdraget innefattar även att noggrant följa upp och kontinuerligt driva projekt framåt i en kreativ anda.

Du kommer till exempel att:
 • Följa upp och driva projekt framåt samt se till att detta knyts samman
 • Agera SCRUM-master och vara drivande och delaktig i implementeringen av SCRUM
Vi söker dig som
 • Har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT eller projektledning
 • 1-3 års arbetslivserfarenhet av SCRUM-masterrollen och erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt från kravinsamling till färdig produkt
 • Har ett stort intresse för produktutveckling online
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du:
Har arbetslivserfarenhet från webbyrå, e-handelsföretag eller liknande.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och social. Du är trivs i ett högt arbetstempo och är genuint intresserad av att utveckla och bygga onlinelösningar. Du är dessutom lösningsfokuserad och drivs av att se till att projektets mål uppfylls och kundens förväntningar överträffas. Dessutom ser vi att du är en person med skinn på näsan som kan argumentera för din åsikt och agera kravställare. Det är även viktigt att du trivs i en roll där du motiverar arbetsgruppen och driver projektet framåt på bästa sätt. Det ställer höga krav på din förmåga att motivera andra och kräver att du prioriterar leverans före prestige.

Övrig information
 • Start: Omgående/enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
 • Kontaktuppgifter: (Valfri, du bedömer själv om du vill ha med dina egna kontaktuppgifter eller inte).
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork