Schibsted söker nyexad talang inom BI

Schibsted söker nyexad talang inom BI

Har du studerat Civilingenjör eller Systemvetenskap på universitetet, har erfarenhet i SQL samt har ett driv för att utvecklas i en roll som BI utvecklare? Då har du kommit rätt!
I denna tjänst kommer du inte bara få spetsa dina kunskaper i ett kompetent team utan du kommer även få möjligheten att gå Academic Works alldeles egna Boost program! Vi kommer tillsammans lägga upp en plan för dig och utifrån den ge dig lärarledda kurser och coachning som kommer gynna dig i din roll som BI utvecklare.

Information om uppdraget

Just nu söker Schibsted en engagerad och driven medarbetare som kan hjälpa dem att förstå sin verksamhet, omgivning och omvärld ännu bättre! Schibsted söker dig som vill inta rollen som deras nya BI utvecklare. För att du ska känna dig trygg och få de bästa förutsättningarna att bredda din kompetens kommer du få stöd av ett skickligt team som har erfarenhet av bland annat design, utveckling och implementering av Data Warehouse. Vidare kommer du få fördelen att utvecklas ytterligare genom vårt Boost program där du får ta del av lärarledda kurser samt E-learning. Till stöd av detta program kommer vi på Academic Work att skräddarsy dina kunskaper så att du kan göra sitt allra bästa jobb på Schibsted och även besitta detta attraktiva verkyg för framtida tjänster.

Arbetsuppgifter

Som BI utvecklare kommer du arbeta med att förbättra och utveckla verksamheten. Genom dina kunskaper i SQL, högskoleutbildning och analytiska tänkande är ditt uppdrag att hjälpa Schibsted med att ta fram det bäst anpassade Business Intelligence lösningarna för företaget.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla, samla in och förvalta, nuvarande och framtida, Business Intelligence lösningar.
 • Utveckla ETL-kod
 • Delta i kravinsamling och datamodellering
 • Delta i kurser och program som vi tillsammans skräddarsyr utifrån din profil
 • Ha ett nära samarbete med din konsultchef som kommer stötta dig genom hela Boost programmet.
Tjänsten passar dig som har ett stort driv att vilja utvecklas och vill göra en stor insatts för Schibsted. Vi kommer tillsammans sätta upp mål och erbjuder dig alla verktyg för att kunna lyckas nå dem genom Boost programmet .

Vi söker dig som
 • har universitetsutbildning i systemvetenskap eller civilingenjör
 • har erfarenhet av SQL
 • kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
 • besitter ett intresse av bi-utveckling
 • talar flytande svenska
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet av AWS eller annan molnplattform
 • har erfarenhet av Tableau
 • har erfarenhet av ETL som arbetssätt
Som person är du ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga, eftersom alla dessa egenskaper kommer vara nödvändiga i din roll som BI-utvecklare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schibsted är ett internationellt företag som strävar efter att göra livet bättre och lättare för miljontals människor. De beskriver sig själva som ett företag vars stora uppdrag är att erbjuda ledande marknadsplatser på nätet, bygga mediehus i världsklass samt hjälpa en mängd olika företag.