Samla på dig erfarenhet som El-montör!

Samla på dig erfarenhet som El-montör!

Är du teknikintresserad och kanske studerat el eller elektronik och trivs med praktiskt arbete? Är du som person driftig och noggrann i ditt arbete? Då tror vi du kommer passa bra för tjänsten. Hos vår kund erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med varierande uppgifter. Detta är ett kortare uppdrag då Ferroamp i nuläget befinner sig i en arbetstopp. Passa på att samla på dig värdefull erfarenhet inom elmontering. Sök tjänsten redan idag så vi går igenom ansökningar löpande och start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en junior elmontör till deras kontor i Spånga. Bolaget består idag av 17 medarbetare med två stycken i produktion. I dagsläget händer det mycket hos Ferroamp och nu söker de två elmontörer som kan komma in och stötta dem i deras arbetstopp under ca. 2 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som junior elmontör kommer du i huvudsak att arbeta med montering, tillverkning och testning av elkablar. Då företaget präglas av en familjär stämning kommer du få hugga i där det behövs, vilket kan innebär ta emot leveranser, packa upp ordar samt registrera produkter i deras kvalitetssystem. Dagarna kommer vara varierande och beroende på vad som är mest akut prioriteras uppgifterna därefter.

Tjänsten passar dig som vill samla på dig erfarenhet inom elmontering och känna av hur det är att arbeta på ett familjärt bolag som jobbar med miljöteknik, vilket är mycket eftertraktat i världen. Samtliga som arbetar där har en drivkraft att få vara med och påverka och arbeta mot förnybara energikällor. Om du vill fylla på ditt CV med kunskap och erfarenhet inom installation, testning eller felsökning av elektronik är detta den perfekta tjänsten för dig.

Vi söker dig som
  • Har en teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el eller elektronik
  • Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska då båda språken används dagligen på företaget
  • Har tidigare arbetat i ett praktiskt yrke, exempelvis från sommarjobb eller vid sidan av studierna
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete inom elektronik och el

Som person är du driftig och fingerfärdig samt trivs med att ha ett praktiskt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och tålmodig då du kommer ha varierade arbetsuppgifter som innebär exempelvis mer eller minder repetitiva. Initialt kommer du att få coachning och handledning i arbetet men ambitionen är att du snabbt ska bli självgående och ta initiativ till att växa i rollen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 2 månader initialt med eventuell förlängning
  • Placering: Stockholm, Spånga
  • Arbetstid: Kontorstider men med möjlighet till flex
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 2010 och bygger på en patenterad innovation som förbättrar utnyttjandet av trefasnät. Grundaren har tidigare startat två framgångsrika startups inom elkraftindustrin, båda förvärvades av industriella köpare.