Samhällsintresserad administratör till verksamhet inom offentlig sektor

Samhällsintresserad administratör till verksamhet inom offentlig sektor

Vill du arbeta nära viktiga beslut som rör vårdgivare? Tycker du det låter spännande att få vara med i granskningen av vårdgivare kopplat till lag? Då kan detta vara tjänsten för dig då vi nu söker en objektspecialist. Detta är ett arbete för dig som är samhällsintresserad, noggrann samt snabbt och effektivt kan lösa administrativa frågor. Tjänsten är på heltid och startar omgående. Låter det intressant? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en objektspecialist för arbete inom offentlig sektor. Tjänsten är på heltid i tolv månader och du kommer att arbeta kontorstider mellan 08-17. Du utgår från deras kontor som är beläget på Kungsholmen. Du kommer tillhöra en enhet som idag är tolv glada medarbetare. Du kommer arbeta en del självständigt men även tillsammans med dina kollegor som också är objektspecielister. Tjänsten passar alltså dig som gillar att samarbeta med dina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som objektspecialist kommer du självständigt arbeta med informationssystem såsom, elektroniska katalogen, kodserver och utbudstjänsten - självklart får du en upplärning i dessa system men det är till din fördel om du har en god systemvana. Tillsammans med kollegor kommer du vidare få arbeta med vårdersättningssystemet, där vårdgivare som är verksamma med ersättning enligt en nationell lagstiftning rapporterar och korresponderar. Arbetet innebär löpande kontakter med vårdgivare och övriga samarbetspartner. Kontakterna sker både telefon, mail och vid möten. Som stöd i arbetet kommer du använda data från deras databaser samt det juridiska regelverk som styr verksamheten. Det är en administrativ tjänst men det krävs att du är kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med vårdgivare och övriga samarbetspartners.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom statsvetenskap eller IT men det är inte ett krav. Utöver det söker vi dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av ett administrativt/koordinerande arbete.
 • Har god systemvana
 • Har ett intresse av att arbeta inom en offentlig verksamhet.
 • Hanterar svenska språket mycket väl i tal och skrift.
Meriterande om du har:
 • Erfarenhet av systemförvaltning
 • Erfarenhet av att arbeta med hälso- och sjukvård
Som person är du handlingskraftig, systematisk och strukturerad och har förmåga att skapa förutsättningar för effektiva arbetssätt. Du har en analytisk förmåga och kommunicerar enkelt med ett tydligt fokus på mottagaren. Utöver det har du en god förmåga att samarbeta och upprätta samt bevara relationer. Du är självgående, kan fatta beslut utifrån mandat och du kan självständigt ta ansvar för ditt arbetsområde.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 12 månader
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Kungsholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork