Sales and Operations Coordinator till Profoto

Sales and Operations Coordinator till Profoto

Profoto söker dig som vill utvecklas inom logistikområdet och som inte är rädd för att ta för dig i en internationell och snabbrörlig arbetsmiljö. Bolaget är marknadsledande med branschens starkaste varumärke och i rollen som Sales and Operations Coordinator har du en viktig position i hjärtat av deras verksamhet. Låter det som någonting för dig? Sök rollen direkt då vi söker dig som kan börja omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales and Operations Coordinator till Profoto. Du kommer inga i en grupp av tre kollegor med samma roll och tillsammans ansvarar ni för de operationella och logistiska flödena i olika länder. Profoto är världsledande på marknaden för ljussättning för professionella fotografer vilket gör att du jobbar mot länder världen över.

Profoto är måna om att växa och vill att sina anställda växer med dem. För att uppnå detta erbjuder de en ambitiös, högkvalitativ och kravställande kultur där de värderar att ha kul tillsammans för att gemensamt bygga ett företag och varumärke av världsklass. De tror starkt på att en hälsosam balans mellan jobb och fritid, ett stöttande ledarskap och en individuell utveckling är nyckeln till deras framgång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Profoto. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som Sales and Operations Coordinator kommer du arbeta med att hantera kundorder från hela världen. Du ansvarar för orderflödet genom att vara delaktig från order till leverans och har därmed en avgörande funktion för planeringen av logistikflödet för utgående gods. Du arbetar i affärssystemet 3PL och är den som ser till att bland annat fakturor attesteras och att B2B orderportalen hålls uppdaterad.

För rätt person finns goda chanser till ett långsiktigt uppdrag och i det fallet kommer du vara projektmedlem i sälj- och marknadsföringsprojekt vid lansering av nya produkter. Du kommer även agera som säljstöd mot säljorganisationen och ta ett större ansvar för de operationella och logistiska flödena.

Sales and Operations Coordinatior är en utmanande och omväxlande roll där endast du sätter gränser för din utveckling. Med andra ord finns för rätt person goda utvecklingsmöjlighet i form av att ta sig an mer ansvar och nya arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Du har en avslutad utbildning inom logistik, ekonomi eller annat relevant område
 • Har god förståelse för logistik
 • Är bra på kundkontakt och att skapa samt upprätthålla goda relationer
 • Brinner för att driva business tillsammans med en säljorganisation
 • Har lätt för att sätta dig in i affärssystem
 • Obehindrat kan arbeta med svenska och engelska som affärsspråk i både tal och skrift
Det är meriterande om du har fler språkkunskaper, om du tidigare arbetat i Visma Business eller liknande samt om du har ett fotointresse.

Som person har du en naturlig fallenhet för struktur och organisation. Det är med andra ord viktigt att du planerar ditt arbete väl och håller dig till strukturer som även andra förstår sig på. Du är lättlärd och inte rädd för att ta egna initiativ för att komma framåt. Detta är viktigt eftersom du ibland kommer behöva lösa problem utan andra att fråga. Utöver det gillar du att arbeta i team.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Profotos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Profoto är du en del av ett världsledande innovativt företag. Profoto sätter standarden på marknaden och deras produkter är förstahandsvalet inom professionell fotografering. Med innovation som ledstjärna strävar de efter att fortsätta vara marknadsledande. Smarta idéer, banbrytande forskning, såväl som hållbar och lönsam tillväxt av företaget, kan bara åstadkommas med hjälp av rätt personer.