Sales Support på 50% till JTI!

Sales Support på 50% till JTI!

Vill du få foten in på ett multinationellt bolag där du får stötta säljavdelningen? Japan Tobacco International söker dig som är noggrann med sinne för detaljer och gillar att arbeta administrativt och analytiskt i en snabbrörlig miljö. Sök tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för JTI:s räkning en Sales Support på 50% som kommer tillhöra Sales Planning Avdelningen där det i dagsläget arbetar 6 personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos JTI. Uppdraget är initialt på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Sales Support kommer du bland annat arbeta med uppföljningar, kontroller och utbetalningar av diverse säljprogram. Din roll innebär att se till att säljarna som är ute på fält har rätt förutsättningar och tillräcklig detaljkunskap för att kunna utföra sitt jobb när det gäller det administrativa inom de program som du ansvarar för. Rollen är relativt ny och det finns fortfarande möjlighet att påverka rollens utformning. Du rapporterar till Sales Planning Manager men kommer också jobba nära National Field Sales Manager.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera det administrativa kring kundkampanjer och aktiviteter som varit ute i butikerna, följa upp dessa och se till att utbetalningar sker
 • Analysera siffror och hitta möjligheter eller se vart man behöver extra insatser i form av tex. kampanjer eller prisjusteringar
 • Ha kontakt med leverantörer och andra interna avdelningar
 • Vara redo att kavla upp ärmarna för klassiska ad hoc uppgifter som kan dyka upp
 • Vara Sales Planning Managers högra hand och hjälpa till så att presentationer och annat material ser korrekt ut
Tjänsten passar dig som gillar att ha många bollar i luften, är noggrann och kan äga dina egna processer samtidigt som du är flexibel för att ta dig an nya uppgifter med kort deadline. Du bör vara beslutsam för dina slutsatser samtidigt som du är ödmjuk och kan ta feedback. Vill du utvecklas inom sälj eller marknad är det en bra möjlighet för dig som vill få en överblick in i en säljorganisations ryggrad. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och ta sig an mer arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, exempelvis studier eller annat arbete
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift på mycket god nivå
 • Har erfarenhet av MS Office, med tyngd på Excel
 • Har minst 1 års erfarenhet av administrativt eller säljorienterat arbete
 • Gillar att arbeta analytiskt
Det är meriterande om du

* Har arbetat i en koordinerande eller stöttande funktion tidigare

I den här processen kommer det läggas stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara en noggrann och strukturerad person som arbetar snabbt men rätt. Du är duktig på att grotta ner dig i data samtidigt som du kan se saker ur ett större perspektiv och se samband mellan olika aktiviteter.
 • Omfattning: 50% omfattning, ca 20h/v. Flexibla dagar förlagt på kontorstider
 • Placering: Stockholm, Birger Jarlsgatan
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Japan Tobacco International Sweden är sveriges ledande cigarettleverantör med internationella storsäljare som Camel, Winston och anrika svenska klassiker som Blend, Level, John Silver och Right. Vår framgång bygger på genuin tobaksexpertis från världens alla hörn. JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI, en av världens ledande tobaksproducenter med 40 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos oss arbetar experter på allt från butiksinredning och skyltning till tobaksblad och produktutveckling. Läs mer om JTI på www.jti.com eller www.jti.com/sweden.

JTI:s dotterbolag Nordic Snus är en av Sveriges största snustillverkare med varumärkena LD, Gustavus och Nordic Storm som finns hos över 5 000 försäljningsställen runtom i Sverige. Samtliga produkter tillreds i den anrika snusfabriken i Vårgårda på västgötaslätten. Läs mer on Nordic Snus på www.nordicsnus.se.